ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Στήνουν» στον τοίχο οι ιατροδικαστές τον πιλότο – ‘Ολα τα νέα στοχεία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία της Καρολάιν.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Στήνουν» στον τοίχο οι ιατροδικαστές τον πιλότο – ‘Ολα τα νέα στοχεία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία της Καρολάιν.

Νέα στοιχεία προκύπτουν από τα όσα κατέθεσε στον ανακριτή ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος της Κάρολάιν για τα επίμαχα πέντε λεπτά του πνιγμού της άτυχης νεαρής Καρολάιν.

Όταν ο ανακριτής ρώτησε τον 32χρονο πιλότο, πού βρίσκονταν τα χέρια της Καρολάιν όσο εκείνος την πίεζε στο μαξιλάρι, ο πιλότος απάντησε:

«Τα χέρια της έχουν πλήρη κίνηση. Η σύζυγός μου κατά τη διάρκεια που εξελίσσεται το περιστατικό, ήταν σκεπασμένη μέχρι τον λαιμό και τα χέρια της κάνουν όση κίνηση της επιτρέπει το σεντόνι προσπαθώντας να κατευθύνει προς το μέρος μου τα χέρια της για να απελευθερωθεί».

Όταν ρωτήθηκε για το εάν τοποθέτησε τα χέρια του στο στόμα της συζύγου του, ο συζυγοκτόνος απάντησε:

«Δεν ξέρω αν κάποια στιγμή στην αρχή του περιστατικού ο πήχης του χεριού μου βρέθηκε κάτω από το μαξιλάρι αλλά σε καμία περίπτωση δεν πίεσα παρατεταμένα με τα χέρια μου το στόμα της συζύγου μου».

Έτσι, το επιχείρημα του 33χρονου καταρρέει. Από ‘κει και πέρα, ο ίδιος έχει προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό, έχοντας στο κελί του άλλα τρία άτομα. Ψυχρός και χωρίς ίχνος μεταμέλειας, ζήτησε από την διεύθυνση των φυλακών να κάνει μεροκάματα, ενώ συζήτηση αναλυτικά με τους συγκρατούμενούς του, το πρόγραμμα της φυλακής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μυστήριο με τον τρόπο δολοφονίας της Καρολάιν

Κακές οι σχέσεις του Μπάμπη με την μητέρα του; Νέες αποκαλύψεις

Αίτημα της οικογένειας της Καρολάιν για αποκλειστική επιμέλεια

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: ΕΣΗΕΑ: Πώς μοιράστηκαν οι έδρες στο νέο ΔΣ

ΕΣΗΕΑ: Πώς μοιράστηκαν οι έδρες στο νέο ΔΣ

Πρώτος σε δύναμη αναδείχθηκε ο συνδυασμός «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» με 968 ψήφους και τέσσερις έδρες.

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Η Αποστολία Ακριβούση είχε επικρίνει τη μη τήρηση ευρωπαϊκών πρωτοκόλλων και την παράλειψη τοξικολογικών εξετάσεων από τους επτά ιατροδικαστές

Κοινωνία
Κοινωνία: Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Ο Έλληνας Πόντιος που κινδυνεύει με απέλαση με απόφαση Πλεύρη, στέλνει κραυγή απόγνωσης - «Οι Τούρκοι θα με βασανίσουν και θα με σκοτώσουν αν το ελληνικό κράτος με στείλει πίσω»

Κοινωνία
Κοινωνία: Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Αδιανόητο - Για πρώτη φορά στην ιστορία Έλληνας πρωθυπουργός μιλά επαινετικά για τον γενοκτόνο των Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ

Κοινωνία
Κοινωνία: Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Ο δημοσιογραφικός κόσμος της Ευρώπης έφριξε με την αντιθεσμική συμπεριφορά του Παύλου Μαρινάκη - Εκφοβισμός «στη χώρα της δημοκρατίας»

Κοινωνία
Κοινωνία: Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Οι αλλεπάλληλες υποχωρήσεις έφεραν μοιραία απαξίωση - Ανεπίτρεπτη μεταχείριση της ελληνικής κυβέρνησης από τους Τούρκους

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Ένας περήφανος Πόντιος που έμαθε τις ελληνικές ρίζες του και υπέστη ανελέητες διώξεις από τους Τούρκους, κινδυνεύει να εκδοθεί στο καθεστώς Ερντογάν με τη συμβολή της Ελλάδας!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

Η κυβέρνηση παραμένει πιστή στο σχέδιο «ξεπουλήματος» και απονεκρώνει την περιφέρεια, χρυσώνοντας το χάπι με εναλλακτικές «λύσεις»

Κοινωνία
Κοινωνία: Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Ο Πάνος Ρούτσι περιέγραψε μια εξοργιστική συμπεριφορά από τους αντίδικους, με ειρωνείες και χλευασμούς ακόμα και από άγνωστα άτομα

Κοινωνία