ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκλογές 2019: Χαμός στη διακαναλική του «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ» (vid)

Απίστευτα πράγματα στη διακαναλική συνέντευξη του συνασπισμού κομμάτων «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ».
Εκλογές 2019: Χαμός στη διακαναλική του «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ» (vid)

Εκλογές 2019: Ένας πραγματικός χαμός έγινε στη διακαναλική συνέντευξη του συνασπισμού κομμάτων «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ».

Στο συγκεκριμένο συνασπισμό μετέχουν το Λευκό (Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Ομάδων), οι ΕΝ.Π.ΑΝ (Ενώσεις Πολιτισμού και Ανάπτυξης) και το Α.Κ.Ε (Αγροτικό Κόμμα Ελλάδας) – Ελληνικό Όραμα.

Η διακαναλική  άρχισε με τον εκπρόσωπο του κόμματος Ελληνικό Όραμα, ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει την ΕΡΤ και το Star, ενώ έκανε επίθεση σε όλα τα άλλα κανάλια.

Αυτό γιατί θεωρεί ότι καθ’όλη της διάρκεια των προσπαθειών του κόμματος του, κανένας εκτός των δύο δεν βοήθησε όσο έπρεπε, στερώντας την σωστή προβολή.

Εκλογές 2019: Κάτι τέτοιο δεν άρεσε σε έναν από τους εκπροσώπους, συγκεκριμένα αυτός της ΕΝ.Π.ΑΝ, αποφάσισε να σηκωθεί από τη θέση του και να αποχωρήσει, διαφωνώντας με τα όσα έβλεπε.

Στα συνέχεια προσπάθησε ένας από τους άλλους εκπροσώπους, να μιλήσει και να τον επαναφέρει στην τάξη για να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Αυτό δεν έγινε σε καμία περίπτωση, με τον ίδιο να αρχίζει να τσακώνεται τόσο με αυτόν που πήγε να τον σταματήσει αλλά και με το κοινό, ανταλλάσσοντας πολύ άσχημα φράσεις.

Συγκεκριμένα ακούστηκαν πάρα πολλά, όπως τα εξής:  «θα φωνάξουμε τον μπόγια», «είσαι αγράμματος και λες βλακείες», «είσαι για ψυχιατρείο και θέλεις ψυχοφάρμακα», «μοιράζεις αυτόγραφα;», «η μάνα σου σε ξέρει;».

Δείτε ακριβώς τα όσα έγιναν και θα τα καταλάβετε:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκλογές 2019: Χαμός στη διακαναλική του «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.