ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκλογές 2019: Ηλικιωμένος ξεψύχησε την ώρα που ψήφιζε

Εκλογές: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία, με ένα δυσάρεστο περιστατικό όμως να συμβαίνει στην Κόρινθο.
Εκλογές 2019: Ηλικιωμένος ξεψύχησε την ώρα που ψήφιζε

Εκλογές: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία, με ένα δυσάρεστο περιστατικό όμως να συμβαίνει στην Κόρινθο.

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας ηλικιωμένος άνδρας στην Κόρινθο λίγο πριν το μεσημέρι, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να καταρρεύσει την στιγμή που ψήφιζε σε εκλογικό κέντρο στην Κόρινθο.

Για αρκετή ώρα επικράτησε πανικός, ενώ άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους παρευρισκομένους.

Στη συνέχεια έφτασε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Οι γιατροί του νοσοκομείου έκαναν τα πάντα για να τον επαναφέρουν ωστόσο ο άτυχος άνδρας απεβίωσε.

Εκλογές 2019: Τι δήλωσαν οι αρχηγοί των κομμάτων 

Στην Κυψέλη ψήφισε ο Πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αφού ψήφισε, έκανε τις δηλώσεις του.

«Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα για την Ελλάδα είναι μια μέρα δημοκρατίας. Οι πολίτες αποφασίζουν για τους δήμους τις περιφέρειες, τους εκπροσώπους που θα στείλουν στην ευρωβουλή. Είναι όμως και μέρα ευθύνης των πολλών, είναι μέρα ευθύνης του καθενός και της καθεμιάς να υπερασπιστεί τις θυσίες και τους κόπους του ελληνικού λαού».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Νέας ΔημοκρατίαςΚυριάκος Μητσοτάκης, ψήφισε στις 10:30 το πρωί, στην Κηφισιά. Κατά την έξοδό του, είπε για την σημερινή εκλογική διαδικασία:
«Σήμερα είναι μια πολύ όμορφη και ηλιόλουστη μέρα για τη δημοκρατία μας. Χαίρομαι που βλέπω μεγάλη συμμετοχή. Δεν έχουμε να πούμε πολλά σήμερα. Τα έχουμε πει όλα. Σήμερα ο λόγος περνάει στους πολίτες. Εμπιστεύομαι απόλυτα την κρίση τους και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μια νέα, φωτεινή μέρα για την πατρίδα μας. Καλή ψήφο!».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκλογές 2019: Ηλικιωμένος ξεψύχησε την ώρα που ψήφιζε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.