ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκλογές 2019: Ψήφισε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ψήφισε και μίλησε για μία μέρα αφιερωμένη στη Δημοκρατία
Εκλογές 2019: Ψήφισε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Εκλογές 2019:Στο πρώτο Γενικό Λύκειο Περιστερίου βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, είχε όπως και στις Ευρωεκλογές, στο πλευρό του τον γιο του.

Αμέσως μετά τη διαδικασία, ο κύριος Μητσοτάκης, βρέθηκε μπροστά στις κάμερες και έκανε δηλώσεις, για την πολύ σημαντική αυτή ημέρα.

Αρχικά τόνισε πως πρόκειται για μία μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας, ενώ ανέφερε πως σήμερα οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, θα πάρουν τις τύχες του τόπου τους στα χέρια τους.

Εκλογές 2019: Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Οι εκλογές είναι η μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας. Στέκομαι με σεβασμό μπροστά στη λαϊκή ετυμηγορία. Σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες παίρνουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους.

Είμαι σίγουρος ότι αύριο ξημερώνει για την πατρίδα μας μια καλύτερη ημέρα. Καλή ψήφο σε όλες και σε όλους».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλιστα, αποθεώθηκε από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο εκλογικό του τμήμα.

Την ώρα που έφτασε λοιπόν, οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να φωνάζουν «να τος, να τος ο πρωθυπουργός».

Ωστόσο υπήρχαν και μερικά έκτροπα, αφού προκλήθηκε μία μικρή ένταση, από μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που σήκωσαν ένα πανό, όμως τα πράγματα πολύ γρήγορα εξομαλύνθηκαν, με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, να μην δίνει καμία σημασία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκλογές 2019: Ψήφισε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.