ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσίπρας: «Οι εκλογές θα γίνουν στις 7 Ιουλίου»

Προανήγγειλε τροπολογία για τη μη μείωση του αφορολόγητου στις 14 Ιουνίου
Τσίπρας: «Οι εκλογές θα γίνουν στις 7 Ιουλίου»

«Οι εκλογές θα γίνουν στις 7 Ιουλίου» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξή του στην ΕΡΤ 1 για την ημερομηνία των εκλογών.

Ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην εκπομπή «επόμενη μέρα», ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει άλλη ημερομηνία διεξαγωγής των εθνικών εκλογών από τις 7 Ιουλίου.

Ο ίδιος θα πάει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, προκειμένου να τον ενημερώσει για την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως οι τροπολογίες που κατατίθενται στην Βουλή αυτές τις μέρες είχαν ανακοινωθεί από πριν, και θα πρέπει να συνεχιστεί το νομοθετικό έργο.

Σχετικά με τους «κώδικες» που περνούν στην Βουλή τώρα, ανέφερε πως βρίσκονται σε επεξεργασία εδώ και 6 μήνες και δεν καταλαβαίνει γιατί η αντιπολίτευση αντιδρά έτσι.

Τσίπρας: «Τροπολογία για το αφορολόγητο στις 14 Ιουνίου»

«Η Βουλή θα μείνει ανοιχτή μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου ίσως και το Σάββατο. Πρέπει να περάσουν τροπολογίες που αφορούν ανάγκες και ζητήματα των πολιτών» τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Δεν πρόκειται για φωτογραφικές τροπολογίες όταν μιλάμε για τους διορισμούς των καθαριστριών, ή για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης»

Παράλληλα σημείωσε πως την τελευταία μέρα λειτουργίας της Βουλής θα υπάρχει νομοσχέδιο για την κατάργηση της μείωσης του αφορολογήτου, και κάλεσε την Νέα Δημοκρατία και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης να την ψηφίσουν.

https://www.facebook.com/tsiprasalexis/videos/585975008557871/

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσίπρας: «Οι εκλογές θα γίνουν στις 7 Ιουλίου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.