ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτο «Δώρο Πάσχα»: Τέλος τα σενάρια – Δεν θα το δώσει η κυβέρνηση – Με αυτό το «αντικαθιστούν»

O Θεόδωρος Σκυλακάκης έβαλε τέλος στα σενάρια για έκτακτο Δώρο Πάσχα από την Κυβέρνηση.
Έκτακτο «Δώρο Πάσχα»: Τέλος τα σενάρια – Δεν θα το δώσει η κυβέρνηση – Με αυτό το «αντικαθιστούν»

Εδώ και κάποιο διάστημα ακούγεται έντονα η φήμη ότι θα δοθεί από την Κυβέρνηση ένα έκτακτο Δώρο Πάσχα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Το επίδομα αυτό θα απευθυνόταν στους οικονομικά ευάλωτους πολίτες όπως τους μακροχρόνια άνεργους, ΑμεΑ, χαμηλοσυνταξιούχους κτλπ.

Ωστόσο ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης κατέρριψε κάθε τέτοιο σενάριο σε νέα του συνέντευξη σημειώνοντας μάλιστα την άποψη της Κυβέρνησης ότι με το market pass καλύπτονται οι ανάγκες των πολιτών.

Ο κ. Σκυλακάκης δήλωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόσθετο μαζικό δημοσιονομικό πακέτο ωστόσο θα γίνουν όπου μπορούν να γίνουν κάποιες μικρές ρυθμίσεις από εδώ και εκεί χωρίς να είναι υψηλής σημασίας.

Συγκεκριμένα για το Δώρο Πάσχα είπε ότι δεν πρόκειται να δοθεί κάποιο έκτακτο επίδομα καθώς κάθε φορά όταν αυτό δίνεται είναι εφάπαξ. «Έχουμε το market pass καλύπτουμε αυτή την ανάγκη. Καλύψαμε και μια μεγάλη ανάγκη στους συνταξιούχους, ολοκληρώσαμε.», ήταν τα ακριβή λόγια του.

Ένα επίδομα λιγότερο λοιπόν για να «ανησυχούν» οι εξαθλιωμένοι πολίτες οι οποίοι θα πρέπει πλέον να δεχτούν το fuel pass και το market pass και να πουν και ευχαριστώ για τα ψίχουλα που παίρνουν σε σχέση με την ακραία ακρίβεια.

Δείτε επίσης:

Market Pass: Για ποια ΑΦΜ κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη (22/2) – Κριτήρια και δικαιούχοι

Πλειστηριασμοί: Έτσι θα σώσετε το σπίτι σας – Αυτή είναι η ρύθμιση σωτηρίας

Τέλη κυκλοφορίας: Αδειάζει η κλεψύδρα – Μέχρι πότε πληρώνονται χωρίς πρόστιμο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έκτακτο «Δώρο Πάσχα»: Τέλος τα σενάρια – Δεν θα το δώσει η κυβέρνηση – Με αυτό το «αντικαθιστούν»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.