ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτροχιασμός τρένου στο Παλαιοφάρσαλο (vid)

Κανείς από τους επιβάτες δεν τραυματίστηκε
Εκτροχιασμός τρένου στο Παλαιοφάρσαλο (vid)

Ένας εκτροχιασμός τρένου, αναστάτωσε τους επιβάτες του, λίγο μετά τον σταθμό του Παλαιοφαρσάλου, το μεσημέρι της Τρίτης (30/4).

Το τρένο της αμαξοστοιχίας Intercity 55, ξεκίνησε από την Αθήνα με προορισμό την Θεσσαλονίκη. Λίγο μετά τον σταθμό του Παλαιοφαρσάλου, δύο από τα βαγόνια του εκτροχιάστηκαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπάρχει κάποιος τραυματισμός, με τους επιβάτες να παραμένουν στο σημείο. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ τόνισε πως ο εκτροχιασμός έγινε το μεσημέρι και έχει κοπεί το ρεύμα στην περιοχή. Αυτό θα φέρει και καθυστερήσεις στα δρομολόγια προς τις δύο κατευθύνσεις.

Προς το παρόν, οι επιβάτες του συγκεκριμένου δρομολογίου, μεταφέρονται με άλλα Μέσα Μεταφοράς, ενώ τα δρομολόγια των τρένων διεξάγονται εκ περιτροπής από τη δεύτερη γραμμή.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκτροχιασμός τρένου στο Παλαιοφάρσαλο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.