ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έλεγχοι για τις παραβάσεις στο δρόμο: 899 κλήσεις σε μια βδομάδα

Για αντικανονικό προσπέρασμα-παραβίαση «κόκκινου»
Έλεγχοι για τις παραβάσεις στο δρόμο: 899 κλήσεις σε μια βδομάδα

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για παραβάσεις στο δρόμο ενώ μέχρι στιγμής έχουν δοθεί 504 κλήσεις για αντικανονικό προσπέρασμα και 395 κλήσεις για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.

Όπως αναφέρθηκε σημειώθηκαν 899 παραβάσεις οι οποίες βεβαιώθηκαν σε όλη τη χώρα, από 1 έως 7 Οκτωβρίου, στα πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση των λεγόμενων «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων.

Υπογραμμίζεται πως  συγκροτήθηκαν 708 συνεργεία τροχαίας και ελέγχθηκαν συνολικά 4.628 οχήματα ενώ οι περισσότερες παραβάσεις καταγράφηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (85), της Φθιώτιδας (52), της Πιερίας (43), του Ηρακλείου (38), των Σερρών (37) και στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (37).

Επιπρόσθετα όπως τόνισε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., « οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έλεγχοι για τις παραβάσεις στο δρόμο: 899 κλήσεις σε μια βδομάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.