ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έλληνας καταζητούμενος για φόνο στη Γερμανία βρέθηκε… κατά λάθος 31 χρόνια μετά!

Φαίνεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό, αφού χρειάστηκε να αρρωστήσει ένας κάτοικος Αμφιλοχίας, για να αποκαλυφθεί ότι ήταν… δολοφόνος τον οποίο αναζητούσαν επί 31 χρόνια οι αρχές της Γερμανίας! Έτσι, συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Κέντρο Υγείας! Ο 69χρονος -σήμερα- Έλληνας κρυβόταν όλο αυτό το διάστημα στην περιοχή της Αμφιλοχίας όπου ζούσε μόνιμα, καθώς είχε...
Έλληνας καταζητούμενος για φόνο στη Γερμανία βρέθηκε… κατά λάθος 31 χρόνια μετά!

Φαίνεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό, αφού χρειάστηκε να αρρωστήσει ένας κάτοικος Αμφιλοχίας, για να αποκαλυφθεί ότι ήταν… δολοφόνος τον οποίο αναζητούσαν επί 31 χρόνια οι αρχές της Γερμανίας! Έτσι, συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Κέντρο Υγείας!

Ο 69χρονος -σήμερα- Έλληνας κρυβόταν όλο αυτό το διάστημα στην περιοχή της Αμφιλοχίας όπου ζούσε μόνιμα, καθώς είχε καταφέρει να διαφύγει από την πόλη Χάγκεν του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας- Βεστφαλίας στη Γερμανία όπου φέρεται να είχε δολοφονήσει μια 25χρονη Γερμανίδα το 1989.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωτομαγιά όπως… Πάσχα: Μπλόκα και πρόστιμα στις εθνικές οδούς!

Την περασμένη Τετάρτη, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας, όπου διαπιστώθηκε από τα στοιχεία του ότι οι αρχές της Γερμανίας είχαν εκδώσει Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για ανθρωποκτονία, το οποίο εκκρεμούσε 31 ολόκληρα χρόνια!

Οι αστυνομικοί του τμήματος ανακοίνωσαν στον 69χρονο την σύλληψή του, αλλά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου παρέμεινε για νοσηλεία φρουρούμενος, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν επέτρεψε την προσαγωγή του στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Ελλάδας. Ωστόσο, μόλις αποθεραπευτεί, θα κινηθεί η διαδικασία για την έκδοσή του στη Γερμανία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έλληνας καταζητούμενος για φόνο στη Γερμανία βρέθηκε… κατά λάθος 31 χρόνια μετά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.