ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελληνίδα που ιάθηκε από κορονοϊό: «Με λήστεψαν όσο νοσηλευόμουν στο νοσοκομείο» (vid)

Ελληνίδα που νοσηλευόταν λόγω κορονοϊού σε νοσοκομείο, μόλις έγινε καλά κι επέστρεψε στο σπίτι της διαπίστωσε ότι την είχαν ληστέψει!
Ελληνίδα που ιάθηκε από κορονοϊό: «Με λήστεψαν όσο νοσηλευόμουν στο νοσοκομείο» (vid)

Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Η χώρα μας και γενικά η ανθρωπότητα βιώνει μια πρωτόγνωρη κατάσταση με τον κορονοϊό, ωστόσο τα… κλεφτρόνια δεν χαμπαριάζουν ούτε από πανδημίες. 

Ελληνίδα που νοσηλευόταν λόγω κορονοϊού σε νοσοκομείο, μόλις έγινε καλά κι επέστρεψε στο σπίτι της διαπίστωσε ότι την είχαν ληστέψει.

Όπως καταγγέλλει η ίδια οι κλέφτες αφαίρεσαν χρυσαφικά, χρήματα, ενώ υπολογίζει τη ζημιά που υπέστη γύρω στα 10.000 ευρώ.

Να σημειωθεί πως η εν λόγω κυρία κόλλησε κορονοϊό από τους Αγίους Τόπους καθώς βρισκόταν στο συγκεκριμένο γκρουπ που είχε κάνει το συγκεκριμένο ταξίδι.

Δείτε το ρεπορτάζ με όσα καταγγέλλει η Ελληνίδα πρώην ασθενής 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνίδα που ιάθηκε από κορονοϊό: «Με λήστεψαν όσο νοσηλευόμουν στο νοσοκομείο» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.