ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελληνική Αστυνομία: Επειδή στη ζωή δεν έχουμε #restart, οδηγούμε με ασφάλεια!

Θέλοντας να προσεγγίσει τους οδηγούς νεαρής ηλικίας η αστυνομία προχώρησε σε σποτ για τηνοδική ασφάλεια χρησιμοποιώντας εικόνες από βίντεο γκέιμ.
Ελληνική Αστυνομία: Επειδή στη ζωή δεν έχουμε #restart, οδηγούμε με ασφάλεια!

Η χώρα μας θρηνεί σχεδόν καθημερινά πολλές χαμένες ζωές στην άσφαλτο καθώς τα τροχαία δυστυχήματα παραμένουν δυστυχώς ένα πολύ συχνό φαινόμενο.

Έτσι η ελληνική αστυνομία προσπαθεί με σποτάκια να επιστήσει την προσοχή των οδηγών και κυρίως εκείνων που είναι νεαρότερης ηλικίας.

Οπως μπορείτε να δείτε παρακάτω η αστυνομία χρησιμοποίησε στην σχετική ανάρτηση που έκανε στην επίσημη σελίδα της στο twitter εικόνα από ένα γνωστό βίντεο γκέιμ γράφοντας ως λεζάντα:

«🎮Επειδή στη ζωή δεν έχουμε #restart, οδηγούμε με ασφάλεια!»

Δείτε την παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός κρούσματα: 5,6 εκατομμύρια εμβολιασμένοι – Ρεκόρ κρουσμάτων

Φωτιές: Τώρα καθαρίζουν τα δάση που κάηκαν – Κάνουν έργα για να μην πνιγούμε

Ο Δημήτρης Ιτούδης πήγε την ΤΣΣΚΑ σε εκπαιδευτικό ταξίδι στα ορυχεία του Norilsk κι εξηγεί το γιατί (Pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνική Αστυνομία: Επειδή στη ζωή δεν έχουμε #restart, οδηγούμε με ασφάλεια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.