×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ελληνοτουρκικά: Οι χώρες που στάθηκαν στο πλευρό της Ελλάδας καταδικάζοντας την Τουρκία


    Αλέξανδρος Κωτάκης

Ελληνοτουρκικά: Οι χώρες που στάθηκαν στο πλευρό της Ελλάδας καταδικάζοντας την Τουρκία. Ελληνοτουρκικά: Μήνυμα προς την Τουρκία να σταματήσει τις προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο έστειλαν οι Υπουργοί εξωτερικών των κρατών της ΕΕ.


Ξεκάθαρο μήνυμα προς την Τουρκία να σταματήσει τις προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο έστειλαν οι Υπουργοί Εξωτερικών των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κάτι που έγινε στην έκτακτη συνεδριάση του συμβουλίου εξωτερικών υποθέσεων το οποίο είχε ως βασικό θέμα την τουρκική προκλητικότητα.

Παρότι δεν εξεδόθη κοινή δήλωση των 27 Υπουργών καθώς η Γερμανία εξέφρασε αντιρρήσεις σε ό,τι αφορά την επιδοκιμασία της ελληνοαιγυπτιακής συμφωνίας για τον καθορισμό της ΑΟΖ, οι περισσότερες χώρες στάθηκαν στο πλευρό της Ελλάδας.

1200+ παιχνίδια καζίνο και καθημερινές προσφορές*
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις +21

Αναλυτικότερα κάποιες από τις χώρες αυτές εκτός από τη Γαλλία την Ελλάδα στήριξαν οι Αυστρία, η Ιρλανδία, η Πολωνία και η Ιταλία.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα, αμέτρητα στοιχήματα
+21 Παίξε υπεύθυνα

Επίσης θέση υπέρ της χώρας μας πήρε και ο Ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Εξωτερική Πολιτική Ζόσεπ Μπορέλ.

Ελληνοτουρκικά: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Τελευταία Νέα