ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμβόλιο: Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας από Υγειονομικούς την Τετάρτη 3/11

Νέα συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη Υγειονομικοί, ΕΚΑΒ και εργαζόμενοι σε αναστολή.
Εμβόλιο: Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας από Υγειονομικούς την Τετάρτη 3/11

Εμβόλιο: Εργαζόμενοι πολίτες στον υγειονομικό τομέα διοργανώνουν νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3/11 έξω από την Βουλή, ενώ η πρόσυγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 8 το πρωί. Την συγκέντρωση διοργανώνουν Υγειονομικοί, εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ αλλά και εργαζόμενοι που βρίσκονται σε αναστολή.

Η πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά τη διάρκεια της συζήτησης παράτασης των παράνομων αναστολών θα είναι ανοιχτή φυσικά σε όλους του πολίτες.

Οι υγειονομικοί, καλούν όλους του πολίτες, εμβολιασμένους και μη, να διαδηλώσουν κατά της υποχρεωτικότητας, των green pass, των διαχωρισμών και των αναστολών αλλά και της ιδιωτικοποίησης της δημόσιας υγείας.

Όπως αναγράφεται και στο φυλλάδιο της συγκέντρωσης, σύμφωνα με το ΠΟΕΔΗΝ, η πολιτική της κυβέρνησης έχει οδηγήσει το ΕΣΥ σε κατάρρευση. Την ώρα που τον Απρίλιο υπήρχαν 973 ΜΕΘ, σήμερα υπάρχουν μόνο 500!

Οι διαμαρτυρίες για το εμβόλιο και την υποχρεωτικότητα του είναι συνεχείς. Μόλις το περασμένο Σάββατο 30/10, υπήρξε πάλι συγκέντρωση στο Πάρκο Ελευθερίας και πορεία προς τη Βουλή.

 

 

εμβολιο συγκεντρωση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εμβόλιο: Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας από Υγειονομικούς την Τετάρτη 3/11», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.