ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΝΦΙΑ: Αρχίζει η αποστολή εκκαθαριστικών – Σε 11 δόσεις η εξόφληση – Άμεσα η πρώτη δόση!

Αρχίζει η αποστολή των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ σε τουλάχιστον 7 εκατομμύρια πολίτες.
ΕΝΦΙΑ: Αρχίζει η αποστολή εκκαθαριστικών – Σε 11 δόσεις η εξόφληση – Άμεσα η πρώτη δόση!

Όλα έτοιμα είναι πλέον για την αποστολή των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ, τα οποία θα αρχίσουν να φαίνονται από το βράδυ της Κυριακής 7 Απριλίου.

Αυτά αποκάλυψε ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής μιλώντας στο MEGA, ενώ τόνισε ότι οι πολίτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και την εφαρμογή myAADEapp.

«Τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ – αν δεν έχουμε κάτι απρόβλεπτο- θα αναρτηθούν από αύριο (σήμερα Κυριακή 7/4) το βράδυ. Αυτή η εφαρμογή (εννοεί την myAADEapp) θα βοηθήσει τους πολίτες να δουν τον ΕΝΦΙΑ στο κινητό τους. Και να πληρώσουν τον φόρο αυτόν οι πολίτες από το κινητό τους χωρίς ταυτότητα οφειλής και χωρίς να περιμένουν να πιστωθεί η πληρωμή την επόμενη ημέρα. Γενικά αυτή η εφαρμογή προσφέρει στους πολίτες άμεση, εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στις υπηρεσίες μας», ήταν τα λόγια του.

ΕΝΦΙΑ: Σε 11 δόσεις η εξόφληση – Άμεσα η πρώτη δόση!

Η εξόφληση του ΕΝΦΙΑ αναμένεται να γίνει σε 11 δόσεις, με την πρώτη να αναμένεται να πρέπει να δοθεί στα τέλη Απριλίου.

Συγκεκριμένα μέχρι την τελευταία εργάσιμη του Απριλίου, ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί ότι από το 2025 και έπειτα οι δόσεις θα γίνουν 12.

Από το επόμενο έτος, η καταβολή του ΕΝΦΙΑ θα ξεκινήσει από τον Μάρτιο που σημαίνει ότι ο λογαριασμός θα έχει σταλεί στους ιδιοκτήτες από τον Φεβρουάριο και αυτό το μοντέλο θα αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΝΦΙΑ: Αρχίζει η αποστολή εκκαθαριστικών – Σε 11 δόσεις η εξόφληση – Άμεσα η πρώτη δόση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.