ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένοπλες Δυνάμεις: Εικόνες που «κόβουν την ανάσα» από το Πεδίο Βολής στην Κρήτη (vid+pics)

Ένοπλες Δυνάμεις: Κάτι παραπάνω από επιβλητικές ήταν οι εικόνες που ήρθαν από ακόμα μια άσκηση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 6 του μηνός, πραγματοποιήθηκαν βολές αντιαεροπορικών συστημάτων στο Πεδίο Βολής Κρήτης. Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν βολές πιστοποίησης Κατευθυνομένων Βλημάτων (Κ/Β) TOR-M1 και OSA-AK καθώς και εκπαιδευτικές βολές Κ/Β ΗAWK, ASRAD...
Ένοπλες Δυνάμεις: Εικόνες που «κόβουν την ανάσα» από το Πεδίο Βολής στην Κρήτη (vid+pics)

Ένοπλες Δυνάμεις: Κάτι παραπάνω από επιβλητικές ήταν οι εικόνες που ήρθαν από ακόμα μια άσκηση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 6 του μηνός, πραγματοποιήθηκαν βολές αντιαεροπορικών συστημάτων στο Πεδίο Βολής Κρήτης.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν βολές πιστοποίησης Κατευθυνομένων Βλημάτων (Κ/Β) TOR-M1 και OSA-AK καθώς και εκπαιδευτικές βολές Κ/Β ΗAWK, ASRAD και MANPAD (STINGER).

Οι βολές, τις οποίες παρακολούθησαν Έλληνες και ξένοι Αξιωματικοί, εκπλήρωσαν τους αντικειμενικούς σκοπούς που τέθηκαν από το ΓΕΕΘΑ σε ότι αφορά στην επιχειρησιακή ετοιμότητα των εν λόγω αντιαεροπορικών συστημάτων.

Ένοπλες Δυνάμεις: Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από την άσκηση στο πεδίο βολής της Κρήτης

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

?>