ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΦ: Μην καταναλώνετε αυτά τα συμπληρώματα διατροφής

Ο ΕΟΦ με ανακοίνωση του ενημέρωσε πως δύο συμπληρώματα διατροφής, περιέχουν φαρμακευτικές δραστικές, που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στην υγεία.
ΕΟΦ: Μην καταναλώνετε αυτά τα συμπληρώματα διατροφής

Ο ΕΟΦ με επίσημη ανακοίνωση του, κάνει γνωστό πως κάποια συμπληρώματα διατροφής μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία όσων τα παίρνουν.

Πιο συγκεκριμένα ο ΕΟΦ τονίζει πως από τις αρμόδιες αρχές, στην Ισπανία, πληροφορήθηκε πως δύο προϊόντα περιέχουν δραστική ουσία, η οποία δεν αναγράφεται στην συσκευασία τους.

Αυτά είναι τα RHODICOMP capsules και το προϊόν ΗARD MAN capsules. Οι δραστικές ουσίες που περιέχονται σ’ αυτά χωρίς να γίνεται γνωστό, πάντα σύμφωνα με τον ΕΟΦ είναι οι φαρμακευτικές δραστικές ουσίες, ταδαλαφίλη και σιλδεναφίλη.

Τα δύο συμπληρώματα διατροφής που τις περιέχουν είναι οι RHODICOMP capsules και οι ΗARD MAN capsules.

Στην Ελλάδα μπορεί κάποιος να τα έχει προμηθευτεί μέσω του διαδικτύου. Αν συμβεί αυτό καλό θα ήταν να ενημερώσει τον ΕΟΦ, γιατί αν τα χρησιμοποιήσει, μπορεί να έχει σοβαρά προβλήματα υγείας.

ΕΟΦ

ΕΟΦ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΟΦ: Μην καταναλώνετε αυτά τα συμπληρώματα διατροφής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.