ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επεισόδια έξω από το Βελλίδειο

Περίπου 100 άτομα αποκόπηκαν από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς οι οποίοι απάντησαν με χημικά!
Επεισόδια έξω από το Βελλίδειο

Μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (8/9) στη Θεσσαλονίκη στο περιθώριο της ΔΕΘ και του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία.

Συγκεκριμένα κι ενώ το συλλαλητήριο για την Μακεδονία ήταν σε εξέλιξη, περίπου 100 άτομα αποκόπηκαν από την πορεία και φορώντας κουκούλας και κράνη έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, επιτέθηκαν στην Αστυνομία.

Τα επεισόδια έλαβαν χώρα έξω από το Βελλίδειο Συνεδριακό κέντρο, όπου αργότερα θα εκφωνήσει την ομιλία του και ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι διαδηλωτές επιτέθηκαν στους αστυνομικούς πετώντας τους πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα, όπως τα κάγκελα που είχαν για να περιφράξουν την περιοχή. Οι αρχές απάντησαν με ρίψεις χημικών και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Απορίας άξιον είναι το περιστατικό ότι ενώ ένας από τους διαδηλωτές έπεσε κάτω και τον έπιασαν οι αστυνομικοί, στη συνέχεια δεν τον συνέλαβαν και τον άφησαν να φύγει!

Τέλος οι διαδηλωτές επιτέθηκαν και κατά δημοσιογράφων και εικονολήπτων.

Πήρε υπογεγραμμένη φανέλα Αντετοκούνμπο ο Αλέξης Τσίπρας (pic)

Το έριξε στο μπάσκετ ο Τσίπρας (vid & pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επεισόδια έξω από το Βελλίδειο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.