ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα παιδιού: Πότε κλείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του 2023 – Οι δικαιούχοι πρέπει να βιαστείτε!

Όσοι δεν έχετε κάνει την αίτηση για το επίδομα παιδιού, καλό θα είναι να το κάνετε!
Επίδομα παιδιού: Πότε κλείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του 2023 – Οι δικαιούχοι πρέπει να βιαστείτε!

Κοντά στο τέλος του 2023 βρισκόμαστε πλέον και όσοι δεν έχετε κάνει την αίτηση σας για το επίδομα παιδιού, είναι η ώρα να το κάνετε.

Συγκεκριμένα, η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού, είναι ανοιχτή από τις 19 Δεκεμβρίου και εκεί όλοι οι δικαιούχοι, καταθέτουν τις αιτήσεις τους.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, η πλατφόρμα θα μείνει ανοιχτή μέχρι τις 15 Ιανουαρίου του 2024.

Φυσικά οι αιτήσεις μέχρι τότε θα αφορούν το 2023, όπως αναφέρει και ο ίδιος ο ΟΠΕΚΑ, αφού υπάρχουν αρκετοί που αν και έχουν δημιουργήσει την αίτηση Α21, δεν την έχουν υποβάλει.

Επισημαίνεται ότι οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού, μπορούν να υποβάλουν την αίτηση στον σύνδεσμο https://www.idika.gr/epidomapaidiou έως τις 15 Ιανουαρίου 2024. Μετά τις 15/01/2024 η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης Α21 θα κλείσει οριστικά και δεν θα είναι πλέον δυνατή η υποβολή για το έτος 2023.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίδομα παιδιού: Πότε κλείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του 2023 – Οι δικαιούχοι πρέπει να βιαστείτε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.