ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επική καταδίωξη στη Λαμία – Ο «μπόμπος» ξέφυγε απ’ την τροχαία… (vid)

Νεαρός που οδηγούσε μηχανάκι μικρού κυβισμού (μπόμπος), το οποίο δεν έφερε πινακίδες κατάφερε να διαφύγει παρά την καταδίωξη των ανδρών της Τροχαίας. Ο νεαρός αναβάτης του «μπόμπου» δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών στην πλατεία Λαού, που είναι το κεντρικότερο σημείο της Λαμίας. Αμέσως άρχισε μια επικίνδυνη καταδίωξη με τον νεαρό «καμικάζι» να παραβιάζει όσα...
Επική καταδίωξη στη Λαμία – Ο «μπόμπος» ξέφυγε απ’ την τροχαία… (vid)

Νεαρός που οδηγούσε μηχανάκι μικρού κυβισμού (μπόμπος), το οποίο δεν έφερε πινακίδες κατάφερε να διαφύγει παρά την καταδίωξη των ανδρών της Τροχαίας.

Ο νεαρός αναβάτης του «μπόμπου» δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών στην πλατεία Λαού, που είναι το κεντρικότερο σημείο της Λαμίας. Αμέσως άρχισε μια επικίνδυνη καταδίωξη με τον νεαρό «καμικάζι» να παραβιάζει όσα φανάρια και «stop» βρήκε μπροστά του, προκαλώντας πανικό και θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές πεζών και οδηγών.

Παρά τις προσπάθειες των ανδρών της Τροχαίας, ο οδηγός του «μπόμπου» κατάφερε να διαφύγει στα στενά της περιοχής Παγκράτι, κοντά στις γραμμές του τρένου.

Δείτε το βίντεο με την «τρελή» καταδίωξη»:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επική καταδίωξη στη Λαμία – Ο «μπόμπος» ξέφυγε απ’ την τροχαία… (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.