Σοκ: 10ετης αποκλεισμός της Σκεντερμπέου για τα «στημένα»

Να «σβήσει» από τον ποδοσφαιρικό χάρτη κινδυνεύει η Σκεντερμπέου, μετά τον 10ετη αποκλεισμό από τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, που της επέβαλε η UEFA. Η απόφαση κόλαφος ήταν αναμενόμενη, αφού σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, η επί 6 φορές πρωταθλήτρια Αλβανίας «έχει στήσει αγώνες όπως καμία ομάδα δεν έχει κάνει ποτέ στην ιστορία του ποδοσφαίρου». Εκτός...
Σοκ: 10ετης αποκλεισμός της Σκεντερμπέου για τα «στημένα»

Να «σβήσει» από τον ποδοσφαιρικό χάρτη κινδυνεύει η Σκεντερμπέου, μετά τον 10ετη αποκλεισμό από τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, που της επέβαλε η UEFA.

Η απόφαση κόλαφος ήταν αναμενόμενη, αφού σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, η επί 6 φορές πρωταθλήτρια Αλβανίας «έχει στήσει αγώνες όπως καμία ομάδα δεν έχει κάνει ποτέ στην ιστορία του ποδοσφαίρου».

Εκτός από τον αποκλεισμό, η UEFA επέβαλε στην αλβανική ομάδα το πρόστιμο «μαμούθ» του ενός εκατομμυρίου ευρώ, αφού… 53 αγώνες της Σκεντερμπέου, εντός και εκτός συνόρων έχουν επισημανθεί ως «ύποπτοι».

Συγκεκριμένα, στις ήττες από Σπόρτινγκ (5-1) και Λοκομοτίβ Μόσχας (3-0), σημειώθηκαν πολλά «παράλογα» στοιχήματα που έβαλαν την ομάδα στο μικροσκόπιο της UEFA, ενώ και στο ματς με την Κρουσέιντερς, παρατηρήθηκαν κάποια εξωφρενικά ύποπτα  στοιχήματα live με πονταρίσματα εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων.

Πάντως, από την διοίκηση του συλλόγου δηλώνουν ότι προτίθενται να προσφύγουν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Ελβετίας, αφού όπως υποστηρίζουν είναι «πεπεισμένοι για την αθωότητα τους».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκ: 10ετης αποκλεισμός της Σκεντερμπέου για τα «στημένα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.