ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση Κικίλια στον Τσίπρα: «Έδωσε τη Μακεδονία και πήρε μία γραβάτα»

«Έδωσαν “μακεδονικό” έθνος, ταυτότητα, γλώσσα, ενάντια στη βούληση του ελληνικού λαού»,ανέφερε μεταξύ άλλων

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας σχολιάζοντας τη συμφωνία που υπογράφηκε στις Πρέσπες.

«Ο κ. Τσίπρας χθες και, ενώ δίπλα του δερνόταν ο κόσμος της Μακεδονίας, έδωσε τη Μακεδονία στα Σκόπια και πήρε μια γραβάτα. Μαζί του χέρι-χέρι και ο κ. Καμμένος και το κόμμα του που είναι το Α και το Ω του τυχοδιωκτισμού..
Πάνω από το 70% είναι ενάντια στη συμφωνία, αλλά και το 49% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, το 68% δε συμφωνεί με τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης»,ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας και πρόσθεσε:

«Πολλά στελέχη των ΑΝΕΛ αποχωρούν, γιατί θεωρούν ότι η αξιοπρέπεια, η τιμή τους και η Μακεδονία δε μπαίνουν σε διαπραγμάτευση για καμία καρέκλα. Το 3% του ΣΥΡΙΖΑ είναι συνεπείς σε αυτά που προεκλογικά έλεγαν. Οι πασοκογενείς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα τρέμουν τα χέρια τους, σκεπτόμενοι τι έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου για την ψυχή της Ελλάδας, τη Μακεδονία και ότι δεν θα τη δώσουμε ποτέ».

Επιπρόσθετα όπως εκτίμησε ο τομεάρχης της ΝΔ, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες ενώ τόνισε πως:

«Την ευθύνη την έχει απόλυτα ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο και η κοινοβουλευτική πλειοψηφία των 153 βουλευτών. Είναι πλέον εμφανές ότι το μόνο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι πώς θα παραμείνουν λίγο ακόμα στην εξουσία».

Exit mobile version