ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχεται δριμύ ψύχος με χιονοπτώσεις σε όλη την χώρα – Χιόνια και στην Αθήνα

Σφοδρές χιονοπτώσεις φαίνεται πως φέρνει η ψυχρή εισβολή που αναμένεται στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο ενώ αναμένονται χιόνια και στην Αθήνα. Σύμφωνα με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία από τα καιρικά μοντέλα της ΕΜΥ αναμένεται νέα ραγδαία επιδείνωση από το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου με κύρια χαρακτηριστικά την κατακόρυφη πτώση θερμοκρασίας και τα χιόνια. Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν...
Έρχεται δριμύ ψύχος με χιονοπτώσεις σε όλη την χώρα – Χιόνια και στην Αθήνα

Σφοδρές χιονοπτώσεις φαίνεται πως φέρνει η ψυχρή εισβολή που αναμένεται στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο ενώ αναμένονται χιόνια και στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία από τα καιρικά μοντέλα της ΕΜΥ αναμένεται νέα ραγδαία επιδείνωση από το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου με κύρια χαρακτηριστικά την κατακόρυφη πτώση θερμοκρασίας και τα χιόνια.

Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τη βόρεια Ελλάδα από το βράδυ της Παρασκευής, το Σάββατο θα είναι μια ημέρα γενικευμένων χιονοπτώσεων ακόμα και στα πεδινά, ενώ από το μεσημέρι αναμένεται το ψυχρό μέτωπο να κάνει την εμφάνισή του στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, χιονοπτώσεις αναμένονται και μέσα στο λεκανοπέδιο της Αττικής, ωστόσο, ασφαλέστερα συμπεράσματα για την πορεία της ψυχρής εισβολής θα έχουμε το επόμενο 48ωρο.

ΠΗΓΗ:dikaiologitika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρχεται δριμύ ψύχος με χιονοπτώσεις σε όλη την χώρα – Χιόνια και στην Αθήνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.