ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρευνες για έναν αγνοούμενο στην Χαλκίδα

Έρευνες από την Λιμενική Αρχή Χαλκίδας για 72χρονο αγνοούμενο ο οποίος παρασύρθηκε από υδάτινο όγκο, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων, και κατέληξε στη θάλασσα, στη θαλάσσια περιοχή Λευκαντίου του Δήμου Χαλκιδέων. Ἀμεσα, τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και ξεκίνησαν έρευνες με τη συμμετοχή δύο περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τριών ιδιωτικών σκαφών, τριών περιπολικών...
Έρευνες για έναν αγνοούμενο στην Χαλκίδα

Έρευνες από την Λιμενική Αρχή Χαλκίδας για 72χρονο αγνοούμενο ο οποίος παρασύρθηκε από υδάτινο όγκο, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων, και κατέληξε στη θάλασσα, στη θαλάσσια περιοχή Λευκαντίου του Δήμου Χαλκιδέων.

Ἀμεσα, τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και ξεκίνησαν έρευνες με τη συμμετοχή δύο περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τριών ιδιωτικών σκαφών, τριών περιπολικών οχημάτων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, δύο ομάδων ΜΥΑ/Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ απογειώθηκαν ελικόπτερο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και ελικόπτερο Π.Α..

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρευνες για έναν αγνοούμενο στην Χαλκίδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.