ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ

Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ: Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, συνεδριάζει στις 12:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας. Την ίδια ώρα, η Άγκυρα εξέδωσε σήμερα νέα Navtex με την οποία προαναγγέλλει σεισμικές έρευνες από την Ρόδο μέχρι το Καστελόριζο και τον 30ο μεσημβρινό για το διάστημα, από σήμερα έως τις 23 Αυγούστου,...
Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ

Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ: Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, συνεδριάζει στις 12:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας.

Την ίδια ώρα, η Άγκυρα εξέδωσε σήμερα νέα Navtex με την οποία προαναγγέλλει σεισμικές έρευνες από την Ρόδο μέχρι το Καστελόριζο και τον 30ο μεσημβρινό για το διάστημα, από σήμερα έως τις 23 Αυγούστου, ενώ το τουρκικό ερευνητικό Oruc Reis απέπλευσε τα ξημερώματα και πλέει ανοιχτά της Αττάλειας, συνοδευόμενο από δύο βοηθητικά σκάφη και πολεμικά πλοία.

Σε κατάσταση επιφυλακής έχει τεθεί το πολεμικό ναυτικό και η πολεμική αεροπορία ενώ το τουρκικό ερευνητικό έκλεισε τα συστήματα εντοπισμού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ σε εξέλιξη βρίσκεται συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων με αντικείμενο την εκτίμηση της κατάστασης στην ανατολική Μεσόγειο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.