ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΣΡ: Στόχος να δοθούν οι τηλεοπτικές άδειες αρχές Μαΐου

Alpha, ANT1, STAR, ΣΚΑΪ, Epsilon και η Ελληνική Τηλεοπτική ΑΕ υποψήφιοι για να πάρουν άδεια
ΕΣΡ: Στόχος να δοθούν οι τηλεοπτικές άδειες αρχές Μαΐου

Πριν από τις 4 Μαΐου θέλει να δοθούν οι τηλεοπτικές άδειες το ΕΣΡ, ενώ αναμένεται και η ανακοίνωση της λίστας με τους προσωρινούς υπερθεματιστές για τις τηλεοπτικές άδειες.

Την Τετάρτη το πρωί το ΕΣΡ απέστειλε σχετικές επιστολές προς όσα φυσικά πρόσωπα εμφανίζονται στα μετοχολόγια των καναλιών, προκειμένου να προσκομίσουν υπεύθυνες δηώσεις για το ασυμβίβαστο ενώ ζήτησε από το υπουργείο Δικαιοσύνης και τα ποινικά μητρώα των μετόχων.

Αφού μελετηθούν τα στοιχεία από την Ολομέλεια, θα ανακοινωθεί και η σχετική λίστα με τους προσωρινούς υπερθεματιστές, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν και 10 ημέρες για να καταθέσουν ενστάσεις μέχρι οριστικοποιηθεί η λίστα με εκείνους που θα λάβουν άδεια.

Οι λαμβάνοντες άδεια, θα πρέπει άμεσα να καταβάλουν τα 3,5 εκατ. ευρώ από το συνολικό ποσό των 35 εκατ. ευρώ για μία τηλεοπτική άδεια.

Alpha, ANT1, STAR, ΣΚΑΪ, Epsilon και η Ελληνική Τηλεοπτική ΑΕ είναι οι σταθμοί που έχουν καταθέσει για να λάβουν μία άδεια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΣΡ: Στόχος να δοθούν οι τηλεοπτικές άδειες αρχές Μαΐου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.