ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέντε σταθμοί πήραν τις τηλεοπτικές άδειες

Ποια κανάλια πήραν έγκριση από το ΕΣΡ
Πέντε σταθμοί πήραν τις τηλεοπτικές άδειες

Τους πέντε σταθμούς που πήραν άδεια για να εκπέμπουν πανελλαδικά, ανακοίνωσε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ). Ο φάκελος αδειοδότησης των υποψηφίων δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια και μετά την σημερινή (5/9) συνεδρίαση του ΕΣΡ, αποφασίστηκε ποιοι σταθμοί θα πάρουν την άδεια.

Αυτοί είναι ο ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου, ο ALPHA του Δημήτρη Κοντομηνά, ο ΑΝΤ1 του Θοδωρή Κυριακού, το STAR του Γιάννη Βαρδινογιάννη και το Epsilon του Ιβάν Σαββίδη.

Αφού έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι, οι καναλάρχες μπορούν να εκπέμπουν χωρίς περισσότερα προβλήματα τους σταθμούς τους για τα επόμενα δέκα χρόνια, αφού πρώτα καταβάλουν την πρώτη δόση από τα 35.000.000 ευρώ που προβλέπει η άδεια, στο δημόσιο ταμείο, εντός 15 ημερών. Αν δε το κάνουν αυτό, τότε χάνουν την άδειά τους.

Επιστολή των πυρόπληκτων στο Μάτι για την καθυστέρηση των έργων αποκατάστασης

Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέντε σταθμοί πήραν τις τηλεοπτικές άδειες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.