ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εστίαση νέα μέτρα: Τι ισχύει για ανεμβολίαστους καιι κλειστούς χώρους – Μπορούν να πάνε τουαλέτα;

Εστίαση: Σε ισχύ τίθενται από σήμερα τα νέα μέτρα στα καταστήματα εστίασης για να περιοριστεί η διασπορά των κρουσμάτων του κορονοϊού.
Εστίαση νέα μέτρα: Τι ισχύει για ανεμβολίαστους καιι κλειστούς χώρους – Μπορούν να πάνε τουαλέτα;

Εστίαση: Σε ισχύ τίθενται από σήμερα Παρασκευή 16 Ιουλίου τα νέα μέτρα στα καταστήματα εστίασης και στους χώρους ψυχαγωγίας προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά των κρουσμάτων του κορονοϊού και της μετάλλαξης Δέλτα.

Από σήμερα Παρασκευή, 16 Ιουλίου, τίθενται σε ισχύ τα νέα μέτρα για χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας.

Ταυτόχρονα, πολλοί πολίτες αναρωτιούνται αν οι ανεμβολίαστοι θα μπορούν να μπουν στον εσωτερικό χώρο των καταστημάτων ή να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα καθώς και αν θα χρειάζεται να έχουν μαζί το πιστοποιητικό της ταυτότητάς τους.

Οι πελάτες που δεν έχουν εμβολιαστεί θα μπορούν να μπουν εντός των καταστημάτων εστίασης, είτε για να πληρώσουν, είτε για να παραγγείλουν, είτε για να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα.

Ωστόσο, θα πρέπει να φορούν μάσκα, διαφορετικά σε περίπτωση ελέγχου μπορεί να τους επιβληθεί πρόστιμο 300 ευρώ.

Θα πρέπει να έχουν οι πολίτες μαζί την ταυτότητά τους στα καταστήματα εστίασης;

Οι πελάτες είναι υποχρεωμένοι να έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, είτε σε έντυπη είτε σε ψηφιακή μορφή μέσω κινητού, , προκειμένου να εισέλθουν σε κλειστούς χώρους εστίασης.

Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν θα απαιτείται ή όχι από τον πελάτη να επιδεικνύει την ταυτότητα του. Αναμένεται κοινή υπουργική απόφαση. Τα πλαστά έγγραφα τιμωρούνται με πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Εστίαση: Στο 85% η πληρότητα στα νυχτερινά κέντρα και μόνο για εμβολιασμένους

Ολυμπιακός: Ο Σισέ είναι φευγάτος!

«Το νησί»: H Ρώσικη πολυβραβευμένη ταινία με πρωταγωνιστή τον Πιοτρ Μαμόνωφ που καταγράφει την Ορθόδοξη πνευματικότητα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Αδιανόητο «τουπέ» ο «Φραπές» – Έκλεισε το μάτι απειλητικά στον Ηλιόπουλο – «Και να είχα νούμερα τζόκερ σε εσένα θα τα έδινα;»

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Αδιανόητο «τουπέ» ο «Φραπές» – Έκλεισε το μάτι απειλητικά στον Ηλιόπουλο – «Και να είχα νούμερα τζόκερ σε εσένα θα τα έδινα;»

Με την κάλυψη της ΝΔ ο Ξυλούρης ή «Φραπές» ή... «Τζίτζης» εξευτέλισε πλήρως τον θεσμό της Εξεταστικής Επιτροπής

Κοινωνία
Κοινωνία: Η ακρίβεια που συντηρεί η κυβέρνηση είναι η πραγματική βία και όχι οι αγρότες – 20% ακριβότερο φέτος το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Η ακρίβεια που συντηρεί η κυβέρνηση είναι η πραγματική βία και όχι οι αγρότες – 20% ακριβότερο φέτος το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Μίνιμουμ 186 ευρώ χρειάζεται μια 4μελής οικογένεια για να προμηθευτεί τα απαραίτητα - Απλησίαστες οι τιμές για κρέας και τυροκομικά

Κοινωνία
Κοινωνία: Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο «Φραπές» που θα έφερνε… στοιχεία, επικαλέστηκε δικαίωμα στη σιωπή – «Άλλος μιλούσε με το κινητό μου»

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο «Φραπές» που θα έφερνε… στοιχεία, επικαλέστηκε δικαίωμα στη σιωπή – «Άλλος μιλούσε με το κινητό μου»

«Γαλάζια» κοροϊδία στο πανελλήνιο - Ο Ξυλούρης που έλεγε ότι θα φέρει ντοσιέ με... φορτωτή, τελικά δεν απαντά σε τίποτα!

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ψηφιακός κλοιός μέσω των social media: Η Αυστραλία φέρνει την ταυτοποίηση ηλικίας – Οι ΗΠΑ θεσπίζουν «διαβατήριο» φρονημάτων!

Ψηφιακός κλοιός μέσω των social media: Η Αυστραλία φέρνει την ταυτοποίηση ηλικίας – Οι ΗΠΑ θεσπίζουν «διαβατήριο» φρονημάτων!

Δούρειος ίππος τα social media - Η Αυστραλία φέρνει την ψηφιακή ταυτοποίηση από την πίσω πόρτα - Οι ΗΠΑ απαιτούν το ιστορικό 5 χρόνων από τους τουρίστες!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Κινητοποιήσεις αγροτών: Εξοργιστικό σκηνικό στο Ρίο – Αστυνομική βία, χημικά και κλούβες να μπλοκάρουν ακόμα και ασθενοφόρα!

Κινητοποιήσεις αγροτών: Εξοργιστικό σκηνικό στο Ρίο – Αστυνομική βία, χημικά και κλούβες να μπλοκάρουν ακόμα και ασθενοφόρα!

Ξεφεύγει η άγρια καταστολή - Αδιανόητο περιστατικό στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου με τις κλούβες να διακινδυνεύουν ακόμα και ζωές ασθενών

Κοινωνία
Κοινωνία: Θεία Λειτουργία υπέρ των αθλητών, προπονητών και παραγόντων των ολυμπιακών αθλημάτων

Θεία Λειτουργία υπέρ των αθλητών, προπονητών και παραγόντων των ολυμπιακών αθλημάτων

Κατόπιν εισηγήσεως της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Αθλητισμού, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος αποφάσισε την κατ’ έτος τέλεση της Θείας Λειτουργίας υπέρ των αθλητών, των προπονητών και των αθλητικών παραγόντων όλων των ολυμπιακών αθλημάτων.

Κοινωνία
Κοινωνία: Γιώργος Φλωρίδης: Χυδαία επίθεση στους αγρότες – «Δεν τους νοιάζουν οι συνάνθρωποί τους – Κανείς δεν έχει καταλάβει τι αιτήματα έχουν»

Γιώργος Φλωρίδης: Χυδαία επίθεση στους αγρότες – «Δεν τους νοιάζουν οι συνάνθρωποί τους – Κανείς δεν έχει καταλάβει τι αιτήματα έχουν»

Παραλήρημα από τον υπουργό Δικαιοσύνης - Την ταλαιπωρία που η ίδια η κυβέρνηση προκαλεί στους καρκινοπαθείς, ο Γιώργος Φλωρίδης την «φορτώνει» στους αγρότες!

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημοσκόπηση Interview: Πάνδημη υποστήριξη στους αγρότες – Σχεδόν οι 8 στους 10 συμφωνούν με τα αιτήματά τους – Η πλειοψηφία συμφωνεί και με τα μπλόκα

Δημοσκόπηση Interview: Πάνδημη υποστήριξη στους αγρότες – Σχεδόν οι 8 στους 10 συμφωνούν με τα αιτήματά τους – Η πλειοψηφία συμφωνεί και με τα μπλόκα

To 76% των Ελλήνων απαντούν ότι οι αγρότες έχουν δίκιο - Ακόμα και για το ευαίσθητο θέμα των μπλόκων το 53% τα στηρίζει

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ζάκυνθος: Ένα δίχρονο παιδάκι νεκρό από πίτμπουλ – Χάσαμε το μέτρο απέναντι στη φύση και το πληρώνουμε με αίμα;

Ζάκυνθος: Ένα δίχρονο παιδάκι νεκρό από πίτμπουλ – Χάσαμε το μέτρο απέναντι στη φύση και το πληρώνουμε με αίμα;

Η φύση δεν εκδικείται αλλά ενίοτε μας θυμίζει με τραγικούς τρόπους ότι δεν χωρά στα καλούπια της υποκειμενικής «φιλοζωίας» μας

Ελευθέριος Ανδρώνης