ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Euroferry Olympia 20/2: Τραγωδία με έναν Ελληνα οδηγό απανθρακωμένο – Εικόνες που σοκάρουν

Οι προσπάθειες της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού για τον εντοπισμό άλλων επιζώντων συνεχίζονται σε πολύ δύσκολες συνθήκες στο Euroferry Olympia - Στους 10 πλέον οι αγνοούμενοι
Euroferry Olympia 20/2: Τραγωδία με έναν Ελληνα οδηγό απανθρακωμένο – Εικόνες που σοκάρουν

Οι προσπάθειες για εντοπισμό επιζώντων συνεχίζονται στο Euroferry Olympia 20/2, με έναν Έλληνα οδηγό να εντοπίζεται δυστυχώς απανθρακωμένος.

Τα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν τις προσπάθειές τους κάτω από αντίξοες συνθήκες ώστε να εντοπίσουν επιζώντας στο φλεγόμενο Euroferry Olympia της Grimaldi Lines.

Στα θύματα της φωτιάς που ξέσπασε στα ανοιχτά της Κέρκυρας στο φορτηγό – πλοίο βρέθηκε κι ένας Έλληνας οδηγός, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής (20/2).

Μάλιστα, η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού έγινε τελικώς από τον γιο του θύματος, ο οποίος αναγνώρισε αμέσως τον πατέρα του λόγω των τατουάζ που είχε στο σώμα του.

Ο άτυχος οδηγός εντοπίστηκε στην καμπίνα ενός φορτηγού στο γκαράζ 2, με τους πυροσβέστες να εξετάζουν εξονυχιστικά όλα τα οχήματα παρά τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν μέσα στο πλοίο.

Ο αριθμός των αγνοουμένων ανέρχεται πλέον στους 10.

Οι εικόνες από την πυρόσβεση και τις προσπάθειες αναζήτησης επιζώντων σοκάρουν, με τα πάντα πάνω στο πλοίο να έχουν απανθρακωθεί.

Στο σημείο επιχειρούν 43 πυροσβέστες, οι οποίοι μπαίνουν ανά δεκάδες στα γκαράζ, καθώς δεν μπορεί να αντέξει κάποιος στο εσωτερικό του πλοίου πάνω από 45 λεπτά.

Ακόμα και αυτή την ώρα, υπάρχουν ακόμα χώροι όπου δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι πυροσβέστες λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών, ενώ τα γκαράζ που φοβούνται περισσότερο για εγκλωβισμένους είναι το δεύτερο και το τρίτο.




 

Euroferry Olympia 20/2: Οι σοκαριστικές εικόνες από το φορτηγό – πλοίο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Euroferry Olympia 20/2: Τραγωδία με έναν Ελληνα οδηγό απανθρακωμένο – Εικόνες που σοκάρουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.