ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύα Μπουντούρη: Αναπάντητα ερωτήματα για τον αιφνίδιο θάνατο της αγαπημένης ραδιοφωνικής παραγωγού

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, Εύα Μπουντούρη έφυγε πριν από δύο μέρες από την ζωή, μετά από επέμβαση, με τους συγγενείς της, να αναζητούν τους λόγους που συνέβη το μοιραίο.

Αναπάντητα ερωτήματα συνεχίζουν να υπάρχουν για την Εύα Μπουντούρη και τον αιφνίδιο θάνατο της ραδιοφωνικής παραγωγού.
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Αναπάντητα ερωτήματα συνεχίζουν να υπάρχουν για την Εύα Μπουντούρη και τον αιφνίδιο θάνατο της ραδιοφωνικής παραγωγού.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά, πριν από δύο μέρες, έφυγε από τη ζωή η ραδιοφωνική παραγωγός του En Lefko 87,7 Εύα Μπουντούρη.

Aπό τότε η οικογένεια της προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη, αφού διαγνώστηκε με ανεύρυσμα, συμφώνησε να χειρουργηθεί, όμως δεν επανήλθε ποτέ από το κόμμα.

Για το γεγονός αυτό μίλησε στο Mega ο θείος της. Εκεί ανέφερε πως περνάνε πολύ δύσκολες στιγμές και προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στον πόνο, τον θυμό, την απορία και την αγωνία.

Ακόμα έκανε γνωστό πως αφού πρώτα συνειδητοποιήσουν τι συνέβη, θα προσπαθήσουν να βρούνε απαντήσεις γιατί έφυγε με αυτό τον τρόπο η Εύα. Αφού δεν μπορείς να «φεύγει» ο δικός σου άνθρωπος και να μην ψάχνεις τις αιτίες.

Επίσης όπως αναφέρει το περιβάλλον της, η Εύα δεν είχε καμία ενόχληση από το ανεύρυσμα. Απλά αποφάσισε να κάνει την επέμβαση, για να μην κινδυνεύσει στο μέλλον και δυστυχώς ακολούθησε το μοιραίο.

Exit mobile version