ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβρος: Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου μπροστά στην ελληνική σημαία

Έβρος: Τις τελευταίες δύο ημέρες προκειμένου να διατηρηθεί ακμαίο το ηθικό του στρατού στα σύνορα του Έβρου πραγματοποιείται ανάκρουση του εθνικού ύμνου μπροστά από την ελληνική σημαία από την μπάντα του στρατού. Έβρος: Η άλλη πλευρά του φράχτη Στο θέμα του προσφυγικού, ήσυχα κύλησε η βραδιά στις Καστανιές σε γενικές γραμμές ωστόσο τα μικροεπεισόδια υπάρχουν...
Έβρος: Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου μπροστά στην ελληνική σημαία

Έβρος: Τις τελευταίες δύο ημέρες προκειμένου να διατηρηθεί ακμαίο το ηθικό του στρατού στα σύνορα του Έβρου πραγματοποιείται ανάκρουση του εθνικού ύμνου μπροστά από την ελληνική σημαία από την μπάντα του στρατού.

Έβρος: Η άλλη πλευρά του φράχτη

Στο θέμα του προσφυγικού, ήσυχα κύλησε η βραδιά στις Καστανιές σε γενικές γραμμές ωστόσο τα μικροεπεισόδια υπάρχουν και συνεχίζονται ενώ έγιναν 20 συλλήψεις και 919 αποτροπές την ίδια στιγμή που σήμερα αναλαμβάνουν επιχειρησιακή δράση 100 άντρες της Frontex.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έβρος: Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου μπροστά στην ελληνική σημαία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.