ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβρος: Μετανάστες επιχείρησαν να ρίξουν φλεγόμενο δέντρο στον φράκτη (vids)

Μπορεί να βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια μίας πανδημίας, ωστόσο τα επεισόδια στον Έβρο δε φαίνεται να σταματούν, με τους μετανάστες να συνεχίζουν την τακτική τους. Συγκεκριμένα, η Τουρκία έκλεισε τα σύνορα της λόγω κορονοϊού, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί μετανάστες που έχουν ξεμείνει και θέλουν να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Ιταλία: Άλλοι 427...
Έβρος: Μετανάστες επιχείρησαν να ρίξουν φλεγόμενο δέντρο στον φράκτη (vids)

Μπορεί να βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια μίας πανδημίας, ωστόσο τα επεισόδια στον Έβρο δε φαίνεται να σταματούν, με τους μετανάστες να συνεχίζουν την τακτική τους.

Συγκεκριμένα, η Τουρκία έκλεισε τα σύνορα της λόγω κορονοϊού, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί μετανάστες που έχουν ξεμείνει και θέλουν να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Ιταλία: Άλλοι 427 νεκροί σε μια ημέρα! «Ξεπέρασε» την Κίνα!

Το απόγευμα της Πέμπτης λοιπόν, μία ομάδα ατόμων, έβαλε φωτιά σε ένα δέντρο, προκειμένου αυτό να πέσει πάνω στο φράχτη και να προκαλέσει ζημιές, για να δημιουργηθεί είσοδος προς τη χώρα μας.

Ωστόσο, οι ελληνικές δυνάμεις απέτρεψαν το συγκεκριμένο εγχείρημα και δεν επέτρεψαν σε κανέναν να εισβάλει μέσα στον ελλαδικό χώρο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έβρος: Μετανάστες επιχείρησαν να ρίξουν φλεγόμενο δέντρο στον φράκτη (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.