ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Λαθρομετανάστες διέλυσαν ξενοδοχείο! – 40 συλλήψεις έκανε η αστυνομία

Για μία ακόμη φορά λαθρομετανάστες προκαλούν σοβαρά επεισόδια και καταστροφές σε μια περιοχή της χώρας, αυτή τη φορά στην Αμάρυνθο.
Εύβοια: Λαθρομετανάστες διέλυσαν ξενοδοχείο! – 40 συλλήψεις έκανε η αστυνομία

Εύβοια: Για μία ακόμη φορά λαθρομετανάστες προκαλούν σοβαρά επεισόδια και καταστροφές σε μια περιοχή της χώρας, αυτή τη φορά στην Αμάρυνθο.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη (19/2) οι λαθρομετανάστες που διαμένουν σε ξενοδοχείο στην Αμάρυνθο στην Εύβοια προκάλεσαν επεισόδια και ζημιές σε ξενοδοχείο, προκαλώντας αναστάτωση στην τοπική κοινωνία!

Οι φιλοξενούμενοι του ξενοδοχείου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr για άγνωστους λόγους προκάλεσαν επεισόδια εντός της μονάδας όπου προκάλεσαν μεγάλες φθορές ενώ αναστάτωσαν όλη την περιοχή στο πόδι από τις φωνές τους.

Πάνω από 40  παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν σήμερα το πρωί μετά από μεγάλη επιχείρηση που έκανε η Αστυνομία. Κλιμάκια της Ασφάλειας, της Ομάδας Δ, της Β ΟΠΚΕ και Γ ΟΠΚΕ από την Ιστιαία συνοδεία κλουβών πέρασαν χειροπέδες στους ταραξίες και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αυτήν την στιγμή βρίσκεται περιπολικό της ασφάλειας Χαλκίδος στο σημείο ενώ εντός του ξενοδοχείου υπάρχουν ακόμα κάποια άτομα….

Ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης 17/02 προηγήθηκε άλλο επεισόδιο στην είσοδο της Αμαρύνθου όπου έκλεισαν τον δρόμο.

Ο λόγος είναι ότι ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα προσωρινής φιλοξενίας σε ξενοδοχειακά καταλύματα μέσω του «Filoxenia» ενώ διακόπτεται η σύμβαση μίσθωσης με ξενοδοχεία σε όλη την χώρα σύμφωνα με το Αρμόδιο Υπουργείο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εύβοια: Λαθρομετανάστες διέλυσαν ξενοδοχείο! – 40 συλλήψεις έκανε η αστυνομία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.