ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξελίξεις στην Οµοιοπαθητική Εκπαίδευση – Εµπειρία µισού αιώνα

Το Νοέμβριο θα διεξαχθεί το 19° Πανελλήνιο Οµοιοπαθητικό συνέδριο με τίτλο «Εξελίξεις στην Οµοιοπαθητική Εκπαίδευση – Εµπειρία µισού αιώνα».
Εξελίξεις στην Οµοιοπαθητική Εκπαίδευση – Εµπειρία µισού αιώνα

Στην Αθήνα από τις 24 έως τις 26 Νοεµβρίου του 2023 αναμένεται να διεξαχθεί φέτος το 19° Πανελλήνιο Οµοιοπαθητικό συνέδριο που θα έχει ως τίτλο «Εξελίξεις στην Οµοιοπαθητική Εκπαίδευση – Εµπειρία µισού αιώνα».

Την διεξαγωγή του μεγάλου συνεδρίου προανήγγειλε το Κέντρο Κλασσικής Ομοιοπαθητικής. Σπύρος Κυβέλλος μέσα από τα social media ενώ την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, ώρα 7μμ θα υπάρχει ανοιχτή ομιλία του ιατρού Κου Σπύρου Κυβέλλου.

Αναλυτικά η προαναγγελία του 19ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ομοιοπαθητικής Ιατρικής:

«Το 19° Πανελλήνιο Οµοιοπαθητικό συνέδριο φέτος Θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 24-26 Νοεµβρίου 2023, µε τίτλο «Εξελίξεις στην Οµοιοπαθητική Εκπαίδευση – Εµπειρία µισού αιώνα». Το συνέδριο θα φιλοξενηθεί στο σύγχρονο Συνεδριακό Κέντρο του Ιδρύµατος Ευγενίδου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.
Απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας, ενώ την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, ώρα 7μμ θα υπάρχει ανοιχτή ομιλία για το ευρύ κοινό του ιατρού Κου Σπύρου Κυβέλλου σχετικά με τα οφέλη της Ομοιοπαθητικής για την υγεία του πληθυσμού σε θεραπευτικό και προληπτικό επίπεδο.» Δείτε και την ιστοσελίδα του συνεδρίου στον σύνδεσμο: https://homeocongress2023.gr/

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εξελίξεις στην Οµοιοπαθητική Εκπαίδευση – Εµπειρία µισού αιώνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.