ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 19ο Πανελλήνιο Ομοιοπαθητικό συνέδριο παρουσιάζει εµπειρία µισού αιώνα!

Το 19ο Πανελλήνιο Ομοιοπαθητικό συνέδριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα από 24-26 Νοεμβρίου 2023, με τίτλο «Εξελίξεις στην Ομοιοπαθητική Εκπαίδευση - Εμπειρία μισού αιώνα».
Το 19ο Πανελλήνιο Ομοιοπαθητικό συνέδριο παρουσιάζει εµπειρία µισού αιώνα!

Η Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, διοργανώνει στις 24, 25 και 26 Νοεμβρίου το 19ο Συνέδριό της, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών στην καρδιά της Αθήνας σε έναν χώρο που πρωτοστατεί στην επιστημονική έρευνα τις τελευταίες δεκαετίες.

Το 19° Πανελλήνιο Οµοιοπαθητικό Συνέδριο έχει στόχο να παρουσιάσει την εµπειρία των 50 και πλέον ετών από την ίδρυση της Ελληνικής Εταιρείας Οµοιοπαθητικής Ιατρικής (1971) και παράλληλα τις σύγχρονες µεθόδους εκπαίδευσης και µε τη βοήθεια της τεχνολογίας, ενισχύοντας την αλληλεπίδραση και την ανταλλαγή απόψεων.

Αναλυτικά η προαναγγελία του 19ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ομοιοπαθητικής Ιατρικής:

«Το Δ.Σ. Της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής σας προσκαλεί στην ενημερωτική ομιλία που θα είναι ανοιχτή για το κοινό, την εναρκτήρια ημέρα του 19ου Πανελληνίου Ομοιοπαθητικού Συνεδρίου, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023, ώρα 7μ.μ. στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου.

Οι εργασίες των δύο επόμενων ημερών απευθύνονται αποκλειστικά στους επαγγελματίες υγείας που θα εγγραφούν. Σας περιμένουμε για να μοιραστούμε σημαντικές γνώσεις και να ενεργοποιήσουμε δυναμικά τον Σύλλογο Φίλων Ομοιοπαθητικής Ιατρικής».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το 19ο Πανελλήνιο Ομοιοπαθητικό συνέδριο παρουσιάζει εµπειρία µισού αιώνα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.