ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξοργιστικοί διάλογοι στο πόρισμα «κόλαφο» για το Μάτι (vids)

Οργή από τις απαντήσεις των Αρχών σε πολίτες που εκλιπαρούσαν για βοήθεια στο Μάτι. Οι αρμόδιοι δεν ήξεραν ούτε αν υπήρχε φωτιά! Ο Δημήτρης Σταθόπουλος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστικού Σώματος δήλωσε σοκαρισμένος από τους διαλόγους την ώρα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, τους χαρακτήρισε κατακριτέους και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ηγεσία θα...
Εξοργιστικοί διάλογοι στο πόρισμα «κόλαφο» για το Μάτι (vids)

Οργή από τις απαντήσεις των Αρχών σε πολίτες που εκλιπαρούσαν για βοήθεια στο Μάτι. Οι αρμόδιοι δεν ήξεραν ούτε αν υπήρχε φωτιά!

Ο Δημήτρης Σταθόπουλος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστικού Σώματος δήλωσε σοκαρισμένος από τους διαλόγους την ώρα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, τους χαρακτήρισε κατακριτέους και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ηγεσία θα έχει την ευθιξία να βρει αυτούς τους ανθρώπους που ακούγονται στους διαλόγους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εξοργιστικοί διάλογοι στο πόρισμα «κόλαφο» για το Μάτι (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.