ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φώφη Γεννηματά: Συγκίνηση στο 40ημερο μνημόσυνο

Τελέστηκε σήμερα 28 Νοεμβρίου το 40ημερο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά στο Α' νεκροταφείο Αθηνών.
Φώφη Γεννηματά: Συγκίνηση στο 40ημερο μνημόσυνο

Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή στις 25 Οκτωβρίου σε ηλικία 56 ετών νικημένη από τη χρόνια μάχη της με τον καρκίνο. Σήμερα πραγματοποιήθηκε 40ημερο μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 40 ημερών από την ημέρα θανάτου της.

Το μνημόσυνο τελέστηκε σε κλίμα συγκίνησης με την παρουσία των παιδιών της Φώφη Γεννηματά, του Γιώργου, της Κατερίνας και της Αιμιλίας, του άντρα της αλλά και πλήθος πολιτικού και μη κόσμου οι οποίοι άφησαν λουλούδια στη μνήμη της πρώην προέδρου του κόμματος Κίνημα Αλλαγής.

Στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων στο Ά νεκροταφείο Αθηνών πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο. Με την ολοκλήρωση του, στις 13:30 θα γίνει η παρουσίαση της αναμορφωμένης πρόσοψης του κτιρίου των κεντρικών γραφείων Χαρίλαου Τρικούπη, ένα έργο το οποίο ήταν πρωτοβουλία της εκλιπούσας.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από 40ημερο μνημόσυνο:

Φώφη Γεννηματά: Συγκίνηση στο 40ημερο μνημόσυνο Φώφη Γεννηματά: Συγκίνηση στο 40ημερο μνημόσυνο

Φώφη Γεννηματά: Συγκίνηση στο 40ημερο μνημόσυνο
Διαβάστε Επίσης: Φώφη Γεννηματά: Ράγισε καρδιές ο επικήδειος των παιδιών της

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φώφη Γεννηματά: Συγκίνηση στο 40ημερο μνημόσυνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις