ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φονικές πυρκαγιές: Συνεχίζουν οι έρευνες για τους αγνοούμενους

Άγνωστος παραμένει ο αριθμός των αγνοουμένων
Φονικές πυρκαγιές: Συνεχίζουν οι έρευνες για τους αγνοούμενους

Λεπτό δεν έχουν σταματήσει οι έρευνες για τους συνανθρώπους μας που αγνοούνται από την ημέρα των φονικών πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική.

Όπως έχει γνωστοποιηθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία ολοκληρώθηκε η νεκροτομή, ενώ έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία ταυτοποίησης των θυμάτων από τη διεύθυνση Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι και τώρα ο αριθμός των αγνοούμενων παραμένει άγνωστος, ενώ όπως αναφέρουν οι ειδικοί έχουν ληφθεί 71 βιολογικά υλικά συγγενών αγνοουμένων, 81 βιολογικά υλικά από τις σορούς καθώς και 22 δακτυλικά αποτυπώματα επίσης από τις σορούς προκειμένου να γίνει διασταύρωση των στοιχείων.

Ανοιχτά θα παραμείνει όπως ανακοινώθηκε όλο το σαββατοκύριακο η εισαγγελία πρωτοδικών προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγγενείς αγνοουμένων που χρειάζονται εισαγγελικές παραγγελίες προς τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φονικές πυρκαγιές: Συνεχίζουν οι έρευνες για τους αγνοούμενους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.