ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φονική πυρκαγιά στο Μάτι: Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας

Σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι
Φονική πυρκαγιά στο Μάτι: Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας

Η τραγωδία της 23ης Ιουλίου φαίνεται πως δεν έχει τέλος με τους νεκρούς να αυξάνονται συνεχώς, την ώρα που νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η πυρκαγιά στο Μάτι πήρε πολύ γρήγορα ανεξέλεγκτες διαστάσεις, σκορπίζοντας το θάνατο στο πέρασμά της.

Μία από αυτές οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρει πως το πρώτο ελικόπτερο που έφτασε στην περιοχή, προκειμένου να πραγματοποιήσει οι ρίψεις νερού,
έμεινε από καύσιμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτια ματι
Σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, στο σημείο έφτασε το πυροσβεστικό ελικόπτερο τύπου S-64 Εricsson το οποίο βρισκόταν στην Κινέτα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες το ελικόπτερο έφυγε για το Νέο Βουτζά στις 17:10 το απόγευμα ενώ επιχειρούσε στην Κινέτα, στις 17:20 έφτασε στο σημείο ωστόσο δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει άμεσα ρίψεις νερού καθώς είχε μείνει από καύσιμα και πήγε για ανεφοδιασμό.

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτια ματι
Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης, πως έγιναν τέσσερις αποτυχημένες απογειώσεις καναντέρ και ελικοπτέρων ενώ στις 17:37 δόθηκε εκ νέου εντολή για απογείωση ενός ελικοπτέρου S-64 Εricsson από Ελευσίνα.

Τελικά το ελικόπτερο απογειώθηκε στις 18:12.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φονική πυρκαγιά στο Μάτι: Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.