ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φονική πυρκαγιά: Ταυτοποιήθηκαν άλλοι πέντε νεκροί

Ένας παραμένει αγνοούμενος
Φονική πυρκαγιά: Ταυτοποιήθηκαν άλλοι πέντε νεκροί

Πέντε άτομα ακόμα ταυτοποιήθηκαν, από τις σορούς των απανθρακωμένων ανθρώπων που είχαν μεταφερθεί, από την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.

Πλέον, όπως ανακοίνωσε η διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται στους 81 ενώ 4 ακόμη άτομα νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της Αττικής κατέληξαν, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 85.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της πυροσβεστικής ένα άτομο παραμένει αγνοούμενο, ενώ διευκρινίστηκε και πως εξαρχής είχαν δηλωθεί 84 αγνοούμενοι από συγγενείς και οικείους.

Όπως γνωστοποιήθηκε, οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να ταυτοποιηθούν και τα τελευταία δείγματα που έχουν παραμείνει στο νεκροτομείο, ενώ οι αρχές εκτιμούν ότι κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για τον έναν που δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φονική πυρκαγιά: Ταυτοποιήθηκαν άλλοι πέντε νεκροί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.