ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φορολοταρία – ΑΑΔΕ: Πώς θα δείτε αν κερδίσατε

Από την κλήρωση για τη φορολοταρία της ΑΑΔΕ αναδείχθηκαν 1.000 τυχεροί που ο καθένας θα λάβει από 1.000 ευρώ
Φορολοταρία – ΑΑΔΕ: Πώς θα δείτε αν κερδίσατε

Φορολοταρία ΑΑΔΕ: Την Τρίτη διενεργήθηκε η κλήρωση Σεπτεμβρίου 2021 για τις αποδείξεις με κάρτες (φορολοταρία ή λοταρία αποδείξεων).

Καταρχήν να επισημάνουμε ότι πριν από τη διενέργεια των κληρώσεων ανεβαίνει σε εφαρμογή στο aade.gr το πλήθος των λαχνών που αντιστοιχούν σε κάθε φορολογούμενο.

Η πρόσβαση επιτυγχάνεται με τους κωδικούς του TaxisNet που διαθέτουν οι χρήστες για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ.

Υπενθυμίζεται ότι τα χρηματικά έπαθλα του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Σε κάθε φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ, αλλά σύντομα θα δίνεται διαφορετική στάθμιση, ανάλογα με το ποσοστό του εισοδήματος που καταναλώνεται.

Συγκεκριμένα, πολίτες με χαμηλότερο οικογενειακό εισόδημα και με περισσότερα τέκνα θα έχουν προσαύξηση στον αριθμό των λαχνών και στην πιθανότητα να κερδίσουν.

Τα βραβεία της λοταρίας κάθε μήνα θα κλιμακώνονται και θα φτάνουν έως και τις 50.000 ευρώ, ενώ τα Χριστούγεννα θα υπάρχει ιδιαίτερη λοταρία με βραβεία έως και 100.000 ευρώ

Την Τρίτη έγινε η 56η κλήρωση (ΠΟΛ 1161/ΦΕΚ/3657/Β/17.10.2017 όπως τροποποιήθηκε με Α.1167/ΦΕΚ/2271/Β/11.06.2019 &
Α.1098/ΦΕΚ/2036/Β/19.05.2021) για συναλλαγές που εκκαθαρίστηκαν τον Αύγουστο του 2021.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, προκειμένου να διαπιστώσουν αν βρίσκονται ανάμεσα στους τυχερούς.

Δείτε πρόσφατο ρεπορτάζ για το τι μέλλει γενέσθαι στη φορολοταρία:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φορολοταρία – ΑΑΔΕ: Πώς θα δείτε αν κερδίσατε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.