ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωστηρόπουλος: «Να εισηγηθούμε κλείσιμο των παραλιών» (vid)

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος ,τόνισε ότι οι δήμαρχοι της Αθηναϊκής ριβιέρας βρίσκονται σε επικοινωνία με τον Νίκο Χαρδαλιά και ίσως εισηγηθούν το κλείσιμο των παραλιών.  Από το πρωί στην Παραλία του Παλαιού Φαλήρου, στον Φλοίσβο, με σύμμαχο τον καλό καιρό οι πολίτες βγήκαν από το σπίτι για σωματική άσκηση ή βόλτα με το...
Φωστηρόπουλος: «Να εισηγηθούμε κλείσιμο των παραλιών» (vid)

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος ,τόνισε ότι οι δήμαρχοι της Αθηναϊκής ριβιέρας βρίσκονται σε επικοινωνία με τον Νίκο Χαρδαλιά και ίσως εισηγηθούν το κλείσιμο των παραλιών. 

Από το πρωί στην Παραλία του Παλαιού Φαλήρου, στον Φλοίσβο, με σύμμαχο τον καλό καιρό οι πολίτες βγήκαν από το σπίτι για σωματική άσκηση ή βόλτα με το κατοικίδιο.

Ωστόσο στο παραλιακό μέτωπο δεν τηρούνταν οι αποστάσεις, κάτι που είναι αρκετά επικίνδυνο για τη διασπορά του κορονοϊού.

 

Σε δηλώσεις του ο Φωστηρόπουλος ανέφερε ότι «πριν από δυο εβδομάδες είχαμε πάλι κόσμο που είχε βγει έξω λόγω καλού καιρού αλλά τότε θεωρήσαμε ότι ίσως δεν έχει ενημερωθεί σωστά. Τώρα βλέπουμε ότι με τον καλό καιρό βγήκαν πάλι στο παραλιακό μέτωπο χωρίς να τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις.

Όλοι έχουν χαρτιά για άθληση ή για βόλτα κατοικιδίου, αλλά εδώ έχουν έρθει και άνθρωποι από άλλες γειτονιές χωρίς αυτό να επιτρέπεται. Έχουμε κλείσει τα πάρκα και τις παιδικές χαρές, αλλά αυτές οι εικόνες θυμίζουν εποχές άνοιξης και καλοκαιριού.

Έχουμε μιλήσει με τον κ. Χαρδαλιά και είμαστε στα πρώτα βήματα στο να εισηγηθούμε όλοι οι δήμαρχοι του μετώπουτο κλείσιμο των παραλιών αν συνεχιστούν αυτά τα φαινόμενα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωστηρόπουλος: «Να εισηγηθούμε κλείσιμο των παραλιών» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.