ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά – Εύβοια: Το μάζεψαν το μέτωπο οι Ρουμάνοι πυροσβέστες – Θα πήγαινε προς Χαλκίδα η φωτιά

Οι πυροσβέστες από τη Ρουμανία έχουν κάνει... δουλίτσα στην Εύβοια
Φωτιά – Εύβοια: Το μάζεψαν το μέτωπο οι Ρουμάνοι πυροσβέστες – Θα πήγαινε προς Χαλκίδα η φωτιά

Φωτιά – Εύβοια: Οι Ρουμάνοι πυροσβέστες έχουν έρθει στην Ελλάδα για να βοηθήσουν με τις πυρκαγιές, εντυπωσιάζοντας με την οργάνωσή τους.

Ήδη, ο τρόπος που λειτουργούν έχει βοηθήσει τα μέγιστα, καθώς έχουν σβήσει αρκετά μέτωπα φωτιά που κατευθυνόντουσαν προς διάφορα χωριά.

23 οχήματα με 112 Πυροσβέστες κατέφθασαν στην Ελλάδα και άμεσα έπιασαν δουλειά, σηκώνοντας drones προκειμένου να χαρτογραφήσουν όλες τις γύρω περιοχές και να δράσουν ανάλογα.

Παράλληλα, επιστράτευσαν ενδοεπικοινωνία τελευταίας τεχνολογίας.

Επίσης βάζουν τα δικά τους μηχανήματα στα ρυάκια που έχουν εντοπίσει, ώστε να παίρνουν νερό και να ενισχύουν τα οχήματά τους που βρίσκονται στο… μέτωπο της φωτιάς με μάνικες 60 μέτρων.

Επίσης, έχουν σημαδέψει το έδαφος σε αρκετά σημεία, ώστε να πράττουν άμεσα όταν υπάρχει ανάγκη και να μην εξαπλωθεί περαιτέρω η πυρκαγιά.

Υπάρχει κι αυτό το tweet που αποτελεί τροφή για -θετική- σκέψη:

 

 

Διαβάστε ακόμη:

Αποκλειστικό: Ο Τζόλης έκλεισε στη Νόριτς – Σούπερ deal για τον ΠΑΟΚ!

Κλάψαμε όλοι! Μπράβο στο Open και την Ευλαμπία Ρέβη

Κορονοϊός: 2.595 νέα κρούσματα και 20 νέοι θάνατοι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά – Εύβοια: Το μάζεψαν το μέτωπο οι Ρουμάνοι πυροσβέστες – Θα πήγαινε προς Χαλκίδα η φωτιά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.