ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά – Εύβοια: Το σπαρακτικό μήνυμα της Μιμής Ντενίση

Η Μιμή Ντενίση έκανε μία σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τη μεγάλη καταστροφή.
Φωτιά – Εύβοια: Το σπαρακτικό μήνυμα της Μιμής Ντενίση

Φωτιά – Εύβοια: Η Μιμή Ντενίση έκανε μία σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τη μεγάλη καταστροφή.

Ιδού:

«Αυτή την γαλήνια ομορφιά της Εύβοιας που έβλεπα από τον κήπο μου δεν θα την ξαναδώ. Ούτε τις όμορφες ελιές της αγαπημένης μου ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ ούτε τα δάση που έδιναν ζωή στην Αττική.

Το θέμα δεν είναι τι κάνει τελευταία στιγμή κάθε κυβέρνηση. Το θέμα είναι πως η χώρα δεν έχει υποδομές! Τα καλώδια της ΔΕΗ κολλημένα πάνω στα πεύκα που δεν μπορούμε να κλαδέψουνε γιατί πρέπει να έρθει ο Δήμος. Που όμως δεν έρχεται ποτέ. Τα ξερόκλαδα στους δρόμους.

Οι πολίτες που γκρινιάζουν για το κράτος αλλά δεν καθαρίζουν τα οικόπεδά τους. Και οι άλλοι. Πόσες φωτιές μπήκαν κατά τύχη και πόσες οργανωμένα;;; Φοβάμαι οι περισσότερες!! Γκαζάκια άπειρα παντού, φακοί, καθρεφτάκια!! Ποσό μίσος υπάρχει σ αυτή την χώρα;; Γιατί;; COVID ανεργία κ τώρα αυτό!! Πώς θα ζήσει αυτός ο κόσμος;; Γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως κανείς δεν γίνεται να είναι ευτυχισμένος όταν περιστοιχίζεται από δυστυχία.

Καημενη Ελλάδα!! Ας ανοίξουμε όλοι τα μάτια τις καρδιές κ τις αγκαλιές προς όλους! Κ ας απαιτήσουμε επιτέλους από την Πολιτεία υποδομή αληθινή κ νόμους αυστηρούς που να εφαρμόζονται όμως!!»

 

Διαβάστε ακόμη:

Φωτιά – Εύβοια: Καίγονται σπίτια στο Πευκί

Κρυονέρι: Με drone μετά τη φωτιά – Δείτε την απίστευτη καταστροφή

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Τελετή λήξης: Η είσοδος των Ελλήνων αθλητών και η έπαρση της Ελληνικής σημαίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά – Εύβοια: Το σπαρακτικό μήνυμα της Μιμής Ντενίση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.