ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Δεν τελειώσαμε θα έχει καύσωνα και την άλλη εβδομάδα

Δεν τελειώσαμε με τις φωτιές, θα έχει καύσωνα και την άλλη εβδομάδα, δήλωσε στο OPEN TV ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Νίκος Πέππας.
Φωτιά Βαρυμπόμπη: Δεν τελειώσαμε θα έχει καύσωνα και την άλλη εβδομάδα

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Δεν τελειώσαμε θα έχει καύσωνα και την άλλη εβδομάδα, δήλωσε στο OPEN TV ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Νίκος Πέππας.

Ο Νίκος Πέππας, έκανε λόγο για ανάγκη επιφυλακής στα πύρινα μέτωπα όσο χρειαστεί, αφού όπως σημείωσε οι συνθήκες αν και καλύτερες παραμένουν αρκετά δύσκολές.

Ο κ. Πέππας υπενθύμισε πως και την ερχόμενη εβδομάδα το κύμα καύσωνα θα χτυπήσει την Αττική.

Να σημειωθεί πως μετά την πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο αναμένεται νέο κύμα καύσωνα από την ερχόμενη εβδομάδα, με θερμοκρασίες στους 42 – 43 βαθμούς Κελσίου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής έκανε αναφορά στις συζητήσεις που έχουν γίνει για την υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ, μήκους άνω των 250.000 χλμ.

Σύμφωνα με τον κ. Πέππα, λόγω του υψηλού κόστους δεν είναι δυνατό να γίνει υπογειοποίηση σε όλο το μήκος του δικτύου της ΔΕΗ.

Λίγο μετά, ακολούθησε κραυγή αγωνίας από γυναίκα με τα παιδιά της στον Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού, με την φωτιά να πλησιάζει απειλητικά.

«Βοηθήστε μας, καιγόμαστε», φώναξε η γυναίκα στο τηλέφωνο σε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο του OPEN TV.

«Είμαστε στο έλεος, θα καούμε! Στείλτε δυνάμεις», σημείωσε η πυρόπληκτη γυναίκα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε έχουν μεταφερθεί όλοι οι πυρόπληκτοι στην περιοχή και κινδυνεύουν, με το πύρινο μέτωπο να κατευθύνεται απειλιτικά στην περιοχή.

Οι κάτοικοι τονίζουν πως για πέντε μέρες δεν έχουν πετάξει πυροσβεστικά αεροσκάφη, με την περιοχή να είναι στο έλεος της φωτιάς.

«Καιγόμαστε, χρειαζόμαστε αεροπλάνα, καίγονται χαράδρες που δεν μπορούν να προσεγγίσουν πυροσβέστες, θα καούν άνθρωποι», δήλωσε άλλη γυναίκα που πήρε τηλέφωνο στο OPEN.

Διαβάστε επίσης:

Οργή από τη Μαρίνα Πατούλη: «Θα κουβαλούμε μαζί μας τα υπολείμματα των ανθρώπων που ήμασταν»

Φωτιές – πυρόπληκτοι: Πως μπορώ να βοηθήσω

Φωτιά Εύβοια: Νέο μέτωπο προς Αιδηψό – Δραματική έκκληση για εναέρια μέσα

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Δεν τελειώσαμε θα έχει καύσωνα και την άλλη εβδομάδα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Ελληνική Αστυνομία: Τι 30, τι 40, τι 50

Ελληνική Αστυνομία: Τι 30, τι 40, τι 50

Η αλλαγή του ορίου ταχύτητας εντός κατοικημένων περιοχών δεν αφορά μόνο την πρόληψη ατυχημάτων

Κοινωνία
Κοινωνία: Πόσο ακόμα θα μας ντροπιάζουν; Εθνική ξεφτίλα με Βούλτεψη και λοιπούς γαλάζιους βουλευτές να φωτογραφίζονται στο αιματοκυλισμένο Αρτσάχ!

Πόσο ακόμα θα μας ντροπιάζουν; Εθνική ξεφτίλα με Βούλτεψη και λοιπούς γαλάζιους βουλευτές να φωτογραφίζονται στο αιματοκυλισμένο Αρτσάχ!

Οργή Αρμένιων για το προκλητικό σόου: «Οι Έλληνες βουλευτές αγνοούν την εθνοκάθαρση το 2023, όπου 120.000 Αρμένιοι έγιναν πρόσφυγες»

Κοινωνία
Κοινωνία: «Χαστούκι» Δένδια σε Άδωνι για τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Σημασία έχει το τι λέγεται, αλλά κυρίως ποιος το λέει…»

«Χαστούκι» Δένδια σε Άδωνι για τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Σημασία έχει το τι λέγεται, αλλά κυρίως ποιος το λέει…»

Ο Νίκος Δένδιας σήκωσε το γάντι απαντώντας στην κατηγορία του Άδωνι ότι εκείνος ευθύνεται για το φιάσκο με το τουρκολιβυκό μνημόνιο

Κοινωνία
Κοινωνία: Απεργία στην Εθνική Τράπεζα: «Κατεβάζουν ρολά» 27 και 30 Ιουνίου

Απεργία στην Εθνική Τράπεζα: «Κατεβάζουν ρολά» 27 και 30 Ιουνίου

Οι τραπεζικές συναλλαγές αναμένεται να επηρεαστούν σημαντικά.

Κοινωνία
Κοινωνία: Κυβερνητικό μπάχαλο για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: Ο Μητσοτάκης αρκείται στις ανακοινώσεις της ΕΕ, ο Βορίδης λέει άλλα αντ’ άλλων και ο Γεωργιάδης «καρφώνει» Δένδια

Κυβερνητικό μπάχαλο για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: Ο Μητσοτάκης αρκείται στις ανακοινώσεις της ΕΕ, ο Βορίδης λέει άλλα αντ’ άλλων και ο Γεωργιάδης «καρφώνει» Δένδια

Γραμμή... σκορποχώρι κρατάει το Μαξίμου για το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο - Θέσεις μηδενικής σοβαρότητας από τους κυβερνητικούς

Κοινωνία
Κοινωνία: Μηχανογραφικό 2025: Η ώρα της κρίσιμης επιλογής πλησιάζει

Μηχανογραφικό 2025: Η ώρα της κρίσιμης επιλογής πλησιάζει

Οι υποψήφιοι καλούνται να αξιοποιήσουν τα στατιστικά των βαθμολογιών και τις Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.).

Κοινωνία
Κοινωνία: «Γιατί φοράς πράσινα, ρε;»: Η Ελλάδα του ποδοσφαίρου που τρομάζει

«Γιατί φοράς πράσινα, ρε;»: Η Ελλάδα του ποδοσφαίρου που τρομάζει

Να χαίρεστε το ποδόσφαιρό σας. Αυτό το ποδόσφαιρο που κάνει τον κόσμο να κοιτάζει τον διπλανό του με καχυποψία. Ή και φόβο.

Κοινωνία
Κοινωνία: Πανελλαδικές 2025 – Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Πανελλαδικές 2025 – Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Οι υποψήφιοι πρέπει για την είσοδό τους να χρησιμοποιήσουν τον οκταψήφιο κωδικό.

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Το βάραθρο του θανάτου άνοιξε στη Μ.Βρετανία: Νέος νόμος – ΤΕΡΑΣ επιτρέπει τις εκτρώσεις και μετά τις 24 εβδομάδες!

Το βάραθρο του θανάτου άνοιξε στη Μ.Βρετανία: Νέος νόμος – ΤΕΡΑΣ επιτρέπει τις εκτρώσεις και μετά τις 24 εβδομάδες!

Κτηνωδία χωρίς σταματημό - Η Βουλή των Κοινοτήτων στο Η.Β αποποινικοποίησε τον φόνο μωρών, ακόμα και στην πιο προχωρημένη ανάπτυξη!

Ελευθέριος Ανδρώνης