ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές: Στέλιος Ρόκκος – Μελίνα Ασλανίδου τραγουδούν για τους πυροπαθείς

Η Ελλάδα έχει πληγεί έντονα από τις καταστροφικές πυρκαγιές και ήδη κάποιοι καλλιτέχνες ενεργοποιήθηκαν ώστε να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους.
Φωτιές: Στέλιος Ρόκκος – Μελίνα Ασλανίδου τραγουδούν για τους πυροπαθείς

Φωτιές – Ελλάδα: Οι πυρκαγιές έπληξαν ένα μεγάλο κομμάτι της χώρας μας και άμεσα κάποιοι καλλιτέχνες έσπευσαν να σταθούν στο πλευρό τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι Στέλιος Ρόκκος και Μελίνα Ασλανίδου θα δώσουν συναυλία στο Μεσολόγγι την επόμενη Τετάρτη (18.08.2021).

Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο της Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου, μεγάλο μέρος από τα έσοδα της συναυλίας που θα δώσουν ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου προορίζονται για τους πυρόπληκτους.

Η αξιόλογη συναυλία έχει προγραμματιστεί για τις 18 Αυγούστου στο λιμάνι Μεσολογγίου με φορέα διοργάνωσης τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Ι.Π. Μεσολογγίου.

«Οι δύο δημοφιλείς τραγουδιστές έρχονται για πρώτη φορά στην πόλη και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους θαυμαστές τους απ’ όλο τον νομό να τους απολαύσουν.

Κρίθηκε σκόπιμο η πόλη μας να ακουστεί φέτος δυνατά και σε επίπεδο μεγάλων διοργανώσεων κάτι που αποτελούσε χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Επιπρόσθετα με απόφαση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου ισχύει μειωμένο εισιτήριο τόσο για την προπώληση – στα 12 ευρώ – όσο και στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας (15 ευρώ)», αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου της Ι.Π. Μεσολογγίου.

Η προπώληση συνεχίζεται και ηλεκτρονικά, αλλά και σε φυσικά σημεία πώλησης.

Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια σε:
• Δημοτική Πινακοθήκη Ι.Π. Μεσολογγίου (κεντρική πλατεία)
• Πνευματικό Κέντρο Ι.Π. Μεσολογγίου
• Καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα
• Μέσω της Ticket Services στο
https://www.ticketservices.gr/event/rokkos-aslanidou-mesologgi/

Διαβάστε επίσης:

Εύβοια: Δεν πίστευαν οι Ρουμάνοι πυροσβέστες γιατί δεν έκαναν το πιο απλό οι Έλληνες συνάδελφοί τους

Φωτιά – Εύβοια: Εικόνες που σοκάρουν κάνουν τον γύρω του κόσμου στα διεθνή ΜΜΕ

Μέσι: Έφτασε Παρίσι ο Αργεντινός – Αύριο (11/8) η παρουσίαση! (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιές: Στέλιος Ρόκκος – Μελίνα Ασλανίδου τραγουδούν για τους πυροπαθείς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.