ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φθιώτιδα: Το κράνος τον γλύτωσε από τα χειρότερα (pics)

Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή ενός δίκυκλου, σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:45’ στον ανισόπεδο κόμβο της Αγίας Μαρίνας στη Φθιώτιδα, ακριβώς στη συμβολή της εξόδου της εθνικής στο ρεύμα από Αθήνα, με τη σύνδεση της Αγίας Μαρίνας. Φθιώτιδα: Το μηχανάκι με οδηγό έναν 31χρονο που μόλις είχε τελειώσει από τη δουλειά του, ερχόταν από Αγία...
Φθιώτιδα: Το κράνος τον γλύτωσε από τα χειρότερα (pics)

Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή ενός δίκυκλου, σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:45’ στον ανισόπεδο κόμβο της Αγίας Μαρίνας στη Φθιώτιδα, ακριβώς στη συμβολή της εξόδου της εθνικής στο ρεύμα από Αθήνα, με τη σύνδεση της Αγίας Μαρίνας.

Φθιώτιδα: Το μηχανάκι με οδηγό έναν 31χρονο που μόλις είχε τελειώσει από τη δουλειά του, ερχόταν από Αγία Μαρίνα.

Από το αντίθετο ρεύμα ερχόταν ένα αυτοκίνητο που ήθελε να στρίψει προς Στυλίδα για την παλιά εθνική και το «222».

Ο οδηγός του είχε άλλο αυτοκίνητο μπροστά που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση το οποίο όμως πρόλαβε να στρίψει , ενώ ο ίδιος μην έχοντας δει το μηχανάκι, όταν έστριψε ουσιαστικά του έκλεισε το δρόμο, με αποτέλεσμα το τελευταίο να πέσει με δύναμη στην πίσω δεξιά πόρτα.

Φθιώτιδα

Ευτυχώς ο δικυκλιστής φορούσε κράνος και γλύτωσε τα χειρότερα, ωστόσο για καλό και για κακό, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο, ενώ το συμβάν κατέγραψε το Β’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Δείτε φωτογραφίες:

Φθιώτιδα

Φθιώτιδα

Πηγή: Lamiareport.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φθιώτιδα: Το κράνος τον γλύτωσε από τα χειρότερα (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.