ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεωργούντζος: «Είδα ασθενή με κορονοϊό να πεθαίνει μπροστά μου» (vid)

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος είναι θετικός στον κορονοϊό και σχολίασε την εμπειρία του στην εκπομπή Live News στο Mega. Μάλιστα όπως τόνισε είδε έναν συνάνθρωπο μας να πεθαίνει μπροστά του.  Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός αθλητικός συντάκτης από την Καλαμάτα είπε: «Μέχρι την Παρασκευή δεν είχε βελτιωθεί η αναπνοή μου, ήθελα πιο πολύ οξυγόνο, με πήγαν στη...
Γεωργούντζος: «Είδα ασθενή με κορονοϊό να πεθαίνει μπροστά μου» (vid)

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος είναι θετικός στον κορονοϊό και σχολίασε την εμπειρία του στην εκπομπή Live News στο Mega. Μάλιστα όπως τόνισε είδε έναν συνάνθρωπο μας να πεθαίνει μπροστά του. 

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός αθλητικός συντάκτης από την Καλαμάτα είπε: «Μέχρι την Παρασκευή δεν είχε βελτιωθεί η αναπνοή μου, ήθελα πιο πολύ οξυγόνο, με πήγαν στη μονάδα αυξημένης φροντίδας. Εκεί που είχα πάει στην μονάδα αυξημένης φροντίδας δίπλα ήταν η ΜΕΘ και είδα έναν άνθρωπο να πεθαίνει, μπροστά μου, με συγκλόνισε, τα ‘χασα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ».

Μάλιστα ο Γεωργούντζος ήταν πολύ σοβαρά και σύμφωνα με τους γιατρούς άνηκε στο 5% των πιο δύσκολων περιπτώσεων του κορονοϊού.

Όσο για την κατάσταση του τώρα είπε: «Είμαι καλά δεν έχω καθόλου πυρετό, η αναπνοή μου πάει πάρα πολύ καλά και αύριο θα φύγω. Θέλω να πω ένα μπράβο για το προσωπικό των νοσοκομείων, πρέπει να είμαστε περήφανοι για το Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γεωργούντζος: «Είδα ασθενή με κορονοϊό να πεθαίνει μπροστά μου» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.