ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεωργούντζος: Μεγάλος νικητής κόντρα στον κορονοϊό (pic)

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος νίκησε τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό, παίρνοντας εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν. Με δημοσίευσή του στα Social Media, ο Σωτήρης Γεωργούντζος έκανε γνωστό πως πλέον είναι όλα καλά με την υγεία του, ξεπερνώντας την περιπέτεια με τον κορονοϊό. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γεωργούντζος: «Είδα άνθρωπο να πεθαίνει από κορονοϊό» Μάλιστα,...
Γεωργούντζος: Μεγάλος νικητής κόντρα στον κορονοϊό (pic)

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος νίκησε τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό, παίρνοντας εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν.

Με δημοσίευσή του στα Social Media, ο Σωτήρης Γεωργούντζος έκανε γνωστό πως πλέον είναι όλα καλά με την υγεία του, ξεπερνώντας την περιπέτεια με τον κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γεωργούντζος: «Είδα άνθρωπο να πεθαίνει από κορονοϊό»

Μάλιστα, πήρε εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου νοσηλευόταν και πλέον θα μπει σε καραντίνα στο σπίτι του.

Ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος, δημοσίευσε και μία φωτογραφία με τους γιατρούς και νοσηλευτές, λέγοντας ένα μεγάλο «Ευχαριστώ».

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γεωργούντζος: Μεγάλος νικητής κόντρα στον κορονοϊό (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.