ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιάννης Μαμουζέλος: Το βιβλίο των αθλητικών συντακτών

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ για το βιβλίο που έγραψε ο Γιάννης Μαμουζέλος
Γιάννης Μαμουζέλος: Το βιβλίο των αθλητικών συντακτών

Γιάννης Μαμουζέλος: Ανακοίνωση για το βιβλίο του με τίτλο «Η ιστορία των αθλητικών ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο» εξέδωσε ο ΠΣΑΤ.

Αναλυτικά:

Ο ΠΣΑΤ με χαρά ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της επετείου των 70 χρόνων από την ίδρυση του (1952-2022), υποστήριξε την έκδοση του βιβλίου του συναδέλφου Γιάννη Μαμουζέλου «Η ιστορία των αθλητικών ΜΜΕ στην Ελλάδα & στον Κόσμο».

Το βιβλίο αποτελεί μια πρωτότυπη και συναρπαστική παρουσίαση της εξέλιξης της αθλητικής δημοσιογραφίας από τον 19ο στον 21 ο αιώνα, πολλαπλά χρήσιμη όχι μόνο για τους συναδέλφους, αλλά και για ολόκληρη την αθλητική οικογένεια.

Επίσης υπηρετεί έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο για όλους σκοπό: την ενίσχυση του «Λογαριασμού Αλληλεγγύης» του Συνδέσμου, στον οποίο πρόσφερε τα δικαιώματα ο συγγραφέας.

Παρακαλούμε για την προβολή της σημαντικής έκδοσης από κάθε «Μέσο» και την στήριξη της από παλιούς και νέους συναδέλφους αλλά και από τις εταιρίες ΜΜΕ

Σημ.1: Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 και ώρα 18:45 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» (Ακαδημίας 50)

Σημ.2: Το βιβλίο, με τιμή 12,15 ευρώ, πωλείται είτε από τον εκδοτικό οίκο iWrite με ηλεκτρονική παραγγελία, είτε στα μεγάλα κεντρικά βιβλιοπωλεία

Γιάννης Μαμουζέλος: Το βιβλίο των αθλητικών συντακτών

Γιάννης Μαμουζέλος: Το βιβλίο των αθλητικών συντακτών

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιάννης Μαμουζέλος: Το βιβλίο των αθλητικών συντακτών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.