ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατρός «μαϊμού»: Τι θα γίνει με τη γυναίκα του (vid)

Γιατρός «μαϊμού»:  Τρεiς είναι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση του «ψευτογιατρού» που συστηνόταν στα υποψήφια θύματά του ως κορυφαίος ογκολόγος. Η πρώτη είναι η γυναίκα του και άλλοι δύο γιατροί οι οποίοι κατηγορούνται για πλημμελήματα. Μάλιστα ενώ η σύζυγός του (με αρχικά Ε. Μ.) είχε γεννηθεί στο Ελμπασάν της Αλβανία, συστηνόταν ως Ελληνοαμερικανίδα και γόνος γνωστής...

Γιατρός «μαϊμού»: Τι θα γίνει με τη γυναίκα του (vid)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Γιατρός «μαϊμού»:  Τρεiς είναι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση του «ψευτογιατρού» που συστηνόταν στα υποψήφια θύματά του ως κορυφαίος ογκολόγος.

Η πρώτη είναι η γυναίκα του και άλλοι δύο γιατροί οι οποίοι κατηγορούνται για πλημμελήματα. Μάλιστα ενώ η σύζυγός του (με αρχικά Ε. Μ.) είχε γεννηθεί στο Ελμπασάν της Αλβανία, συστηνόταν ως Ελληνοαμερικανίδα και γόνος γνωστής οικογένειας εφοπλιστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μακάζα – Νυμφαία: Τεράστια ουρά οχημάτων από Ελλάδα προς Βουλγαρία

Η 41χρονη κατηγορείται για συνέργεια σε απάτη κατ’ εξακολούθηση, κάτι το οποίο όμως είναι πλημμέλημα. Γι’ αυτό και δεν έχει συλληφθεί ως τώρα, ενώ για την τύχη της θα αποφασίσει η ανακρίτρια.

Από εκεί και πέρα κατηγορούμενοι είναι δύο γιατροί οι οποίοι φέρονται να γνώριζαν για την απάτη και παραχωρούσαν τα ιατρεία τους στον «ψευτογιατρό». Είναι ο Γ. Ζ. από τη Λαμία και ο Α. Ν. από τον Βόλο. Και αυτοί διώκονται για πλημμελήματα και επίσης δεν έχουν συλληφθεί ως τώρα.

Εξάλλου τη Δευτέρα (22/6) θα δοθούν τα στοιχεία του «ψευτογιατρού» στη δημοσιότητα.

Γιατρός «μαϊμού»: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Exit mobile version